• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αδιάβαστα μηνύματα

Bahari

Member
Εμένα γιατί στον αριθμό "αδιάβαστα μηνύματα" γράφει ότι να 'ναι?
Κι εμένα από χθες συμβαίνει το ίδιο. Δλδ, ας πούμε τώρα μου γράφει ότι έχω αδιάβαστα 4 μνμ, αλλά όταν κάνω κλικ, έχω αδιάβαστα 10 θέματα. Επίσης χθες ενώ σημείωνα ως διαβασμένα κάποια τόπικ με 5-6 σελίδες, αφαιρούνταν από το συνολικό αριθμό αδιάβαστων μηνυμάτων μόνο 3-4 μηνύματα:shock::roll:

varioAthens

Member
Κι εμένα από χθες συμβαίνει το ίδιο. Δλδ, ας πούμε τώρα μου γράφει ότι έχω αδιάβαστα 4 μνμ, αλλά όταν κάνω κλικ, έχω αδιάβαστα 10 θέματα. Επίσης χθες ενώ σημείωνα ως διαβασμένα κάποια τόπικ με 5-6 σελίδες, αφαιρούνταν από το συνολικό αριθμό αδιάβαστων μηνυμάτων μόνο 3-4 μηνύματα:shock::roll:

Με κάλυψε η φίλη Bahari!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ok άρα κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει, διότι δεν έχω πειράξει τίποτα εγώ. Αφήστε με να το ψάξω λίγο και σας λέω. :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παντως παραταω τα αδιαβ. μην .στην τυχη τους και εχουν φτασει αισιως στα 1669 ζωη να χουν.

chrisbd

Member
Εγω παντως παραταω τα αδιαβ. μην .στην τυχη τους και εχουν φτασει αισιως στα 1669 ζωη να χουν.
Και τι θες να πεις ότι θα τα διαβάσεις όλα, απο φυλακή ποστάρεις....
Σβήστα όλα και τελείωσες, μην έχεις ενοχές....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σε λιγο θα ποσταρω απο φυλακη ......oh yes κοινωνικες παροχες στους κρατουμενους:D

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γίνεται στη σελίδα με τα αποτελέσματα αναζήτησης νέων μηνυμάτων, όπως τώρα εμφανίζει μια στήλη με το συνολικό αριθμό απαντήσεων, να εμφανίζει επιπλέον και μια στήλη με τον αριθμό των αδιάβαστων απαντήσεων?
Θυμήθηκα αυτή την πρόταση που είχα κάνει πριν 2 χρόνια, δηλαδή στη σελίδα με τα αδιάβαστα μηνύματα να δείχνει και πόσα αδιάβαστα posts υπάρχουν σε κάθε θέμα. Νομίζω είναι εύκολο για την προτεραιοποίηση της ανάγνωσης και το "ξεσκαρτάρισμα" των βαριών/έντονα social-οποιημένων θεμάτων...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όντως ακούγεται χρήσιμο, αλλά είναι κάτι που δύσκολα θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε, καθώς θα έφερνε ατελείωτα νέα queries στον server, σε μια εποχή που προσπαθούμε να κάνουμε το αντίθετο, να ελαττώσουμε δηλαδή την καταπόνηση του server, για να βελτιωθεί η ταχύτητα του site και να συγκρατούμε και τα συνεχώς αυξανόμενα έξοδα του server.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom