Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
δεν ξέρω αν είναι κανα κρυμμένο χωριουδάκι..αλλιώς τιποτε.Τελικά ρε παιδιά, αξίζει καποιο μέρος για shopping σε αυτή τη χώρα??
δεν ξέρω αν είναι κανα κρυμμένο χωριουδάκι..αλλιώς τιποτε.Τελικά ρε παιδιά, αξίζει καποιο μέρος για shopping σε αυτή τη χώρα??
Δηλαδή θα έπρεπε να πηγαίνουμε στο Σαντάνσκι με τη λογική να ξοδέψουμε χιλιάδες ευρώ σε τί ακριβώς? σε ψώνια που κατα γενική ομολογία είναι της χειρότερης ποιότητας, σε τουριστικές υποδομές που δεν υπάρχουν ή έστω στην ευγένεια και τουριστική παιδεία των ντόπιων που είναι εντυπωσιακά απούσα? Με το συμπάθειο, δεν έχω τίποτα με τη χώρα ή με τους ανθρώπους της αλλά τον τουρισμό απλά δε γνωρίζουν πως να τον διαχειριστούν και να τον εκμεταλλευτούν σωστά. Προσφέρουν πολύ χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών και ο τουρίστας (έλληνας ή οτιδήποτε άλλο) φυσικά πάει με τη λογική των φθηνών διακοπών στη Βουλγαρία. Οι γυφτιές είναι φυσικό επακόλουθο της ποιότητας τουρισμού που προσφέρεται.Οντως Σαντανσκι δεν αξιζει για τιποτα. Αλλα γενικοτερα η Βουλγαρια εχει πολυ καλα πραγματα σε πολυ χαμηλες τιμες. Οπως και πολυ καλο και πολυ φαι. Στους προηγουμενους forumιτες μαλλον εφταιξε το οτι δεν ηξεραν που, πως και τι. Ειμαι κατα το ημισυ Βουλγαρος και παω καθε χρονο στη Σοφια και κανω και μερικες εκδρομες. Αν ψαχτεις ή εχεις καποιον Βουλγαροφωνο εισαι κομπλε. Στην Ελλαδα παντως σε ****** καλυτερα οταν εισαι τουριστας, παρα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα (εξαιρειται η Τουρκια). Ακατεργαστο διαμαντι απο ολες τις αποψεις η Βουλγαρια. Ο "θελω να κανω χλιδατες διακοπες με 3ψηφια μολις ευρω" τουρισμος εξ Ελλαδος θα την καταστρεψει, αλλα και καταστρεφονται πηγαινοντας με αυτην τη λογικη. Εχω δει απιστευτες γυφτιες απο ελληνες (και μονο), γιατι πολυ απλα ΟΛΟΙ πανε με αυτη τη λογικη. Οι ξενοι (ειμαι backpacker κι εχω μιλησει με αρκετους) απο Γερμανια μεχρι Ιαπωνια φευγουν με τις καλυτερες εντυπωσεις.
Πεταξε αυτες τις λογικες πριν φυγεις και μονο κερδος θα εχεις!
εσυ δηλαδή έχεις γνωρίσει ΟΛΟΥΣ τουε ελληνες που πηγαίνουν στην βουλγαρίαΟντως Σαντανσκι δεν αξιζει για τιποτα. Αλλα γενικοτερα η Βουλγαρια εχει πολυ καλα πραγματα σε πολυ χαμηλες τιμες. Οπως και πολυ καλο και πολυ φαι. Στους προηγουμενους forumιτες μαλλον εφταιξε το οτι δεν ηξεραν που, πως και τι. Ειμαι κατα το ημισυ Βουλγαρος και παω καθε χρονο στη Σοφια και κανω και μερικες εκδρομες. Αν ψαχτεις ή εχεις καποιον Βουλγαροφωνο εισαι κομπλε. Στην Ελλαδα παντως σε ****** καλυτερα οταν εισαι τουριστας, παρα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα (εξαιρειται η Τουρκια). Ακατεργαστο διαμαντι απο ολες τις αποψεις η Βουλγαρια. Ο "θελω να κανω χλιδατες διακοπες με 3ψηφια μολις ευρω" τουρισμος εξ Ελλαδος θα την καταστρεψει, αλλα και καταστρεφονται πηγαινοντας με αυτην τη λογικη. Εχω δει απιστευτες γυφτιες απο ελληνες (και μονο), γιατι πολυ απλα ΟΛΟΙ πανε με αυτη τη λογικη. Οι ξενοι (ειμαι backpacker κι εχω μιλησει με αρκετους) απο Γερμανια μεχρι Ιαπωνια φευγουν με τις καλυτερες εντυπωσεις.
Πεταξε αυτες τις λογικες πριν φυγεις και μονο κερδος θα εχεις!
.Οντως Σαντανσκι δεν αξιζει για τιποτα
κατ' αρχάς όποιος πάει όχι μόνο σταντάσκι αλλά γενικότερα στην βουλγαρία για ψώνια, κάτι δεν πάει καλά και θα πρέπει να το κοιτάξει.
Τί εννοείς ...θα πρέπει να το κοιτάξει ? ? ?
Μήπως εσύ δεν θέλεις να κοιτάξεις (και απλά διαφωνείς) ότι στα χιονοδρομικά της Βουλγαρίας μπορείς να κάνεις καλύτερες χειμερινές διακοπές απ' ότι στα ελληνικά χιονοδρομικά και μάλιστα με πολύ καλύτερες παροχές σε απίσυτευτα καλύτερες τιμές ???
Δηλαδή μας λες ότι στην Ελλάδα η νοοτροπία όλων αυτών που επί χρόνια θησαυρίζουν στα χιονοδρομικά κέντρα (και όχι μόνο εκεί) είναι αυτή που αρμόζει στα χρήματα που πληρώνεις για αυτά που σου προσφέρουν ???
κάτι δεν πάει καλά και θα πρέπει να το κοιτάξει.κατ' αρχάς όποιος πάει όχι μόνο σταντάσκι αλλά γενικότερα στην βουλγαρία για ψώνια,
Τί εννοείς ...θα πρέπει να το κοιτάξει ? ? ?
Μήπως εσύ δεν θέλεις να κοιτάξεις (και απλά διαφωνείς) ότι στα χιονοδρομικά της Βουλγαρίας μπορείς να κάνεις καλύτερες χειμερινές διακοπές απ' ότι στα ελληνικά χιονοδρομικά και μάλιστα με πολύ καλύτερες παροχές σε απίσυτευτα καλύτερες τιμές ???
Δηλαδή μας λες ότι στην Ελλάδα η νοοτροπία όλων αυτών που επί χρόνια θησαυρίζουν στα χιονοδρομικά κέντρα (και όχι μόνο εκεί) είναι αυτή που αρμόζει στα χρήματα που πληρώνεις για αυτά που σου προσφέρουν ???
George66 το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωποςμάλλον άλλο πράγμα κατάλαβεςκατ' αρχάς όποιος πάει όχι μόνο σταντάσκι αλλά γενικότερα στην βουλγαρία για ψώνια,