ιστοριουλα απο το καλοκαιρινο μου ταξιδι στη βαρκελωνη...
μαζι μας ηρθε και ενα ζευγαρι με το οποιο ειχαμε παει και παρισι.
τοτε ειχε 2 βαλιτσες απο μαρινοπουλο...καμια προσφορα μαζι με γιαουρτακια ''αγελαδιτσα''.απο τξην εξοδο του μετρο μεχρι το ξενοδοχειο εσπασαν και οι δυο.τοτε ''συμπονεσα μαζι του''.
φετος μου σκαει στο βενιζελο με ενα εκτρωμα αισθητικης.τεραστιο καμια 100στη λιτρα θαταν,βισινι με γιρλαντες και απειρη πλαστικουρα...
μεγεια του λεω...
σαρεσει το εργαλειο με ρωταει...
ωραιο ρε που το ψωνισες?
στη βουλγαρια στη βαρνα κυτα μου λεει 8 ροδες σα τριαξονικο...
λεςω μεσα μου...ρε κουφαλα να σου γινει κομματια το μπαουλο που εφερες...
αυτος χαρα... 35 ευρω στη βουλγαρια....διπλα κοιτονταν οι δικες μας οι delsey που χρονια μας συντροφευουν.
τι θελα και τον καταριομουνα....στο βενιζελο ακομα.. σπαει ο αξονας ποιυ κρατουσε τις ροδες....
εν συνεχεια στην ισπανια σπαει η χειρολαβη,ξεχαρβαλωθηκαν οι μεντεσεδες...
εκει τον ειχα ''χωρις ενεργεια'' και του ταχωσα....
τη παραδεχτηκε τη μαμακια του και τον εστειλα εκει στην ερμου που ειχε γραφτει στο φορουμ για βαλιτσες...
να δω λονδινο πως θα μου σκασει μυτη..εχω περιεργεια
καλλυντικα εγω θα τα απεφευγα απο βουλγαρια...αφου ολοι εδω μεσα λιγο πολυ ταξιδευετε εξωτερικο πρεπει να τα παρουμε απο τους τριτοκοσμικους?
δεν εχει περασει πολυ καιρος απο την εποχη του big,του τζην και του κολοχαρτου(...ΚΑΙ ΤΗΣ KOLYNOS)
και αστε τους κουνιστους και τους μισους μισους να λενε
μαζι μας ηρθε και ενα ζευγαρι με το οποιο ειχαμε παει και παρισι.
τοτε ειχε 2 βαλιτσες απο μαρινοπουλο...καμια προσφορα μαζι με γιαουρτακια ''αγελαδιτσα''.απο τξην εξοδο του μετρο μεχρι το ξενοδοχειο εσπασαν και οι δυο.τοτε ''συμπονεσα μαζι του''.
φετος μου σκαει στο βενιζελο με ενα εκτρωμα αισθητικης.τεραστιο καμια 100στη λιτρα θαταν,βισινι με γιρλαντες και απειρη πλαστικουρα...
μεγεια του λεω...
σαρεσει το εργαλειο με ρωταει...
ωραιο ρε που το ψωνισες?
στη βουλγαρια στη βαρνα κυτα μου λεει 8 ροδες σα τριαξονικο...
λεςω μεσα μου...ρε κουφαλα να σου γινει κομματια το μπαουλο που εφερες...
αυτος χαρα... 35 ευρω στη βουλγαρια....διπλα κοιτονταν οι δικες μας οι delsey που χρονια μας συντροφευουν.
τι θελα και τον καταριομουνα....στο βενιζελο ακομα.. σπαει ο αξονας ποιυ κρατουσε τις ροδες....
εν συνεχεια στην ισπανια σπαει η χειρολαβη,ξεχαρβαλωθηκαν οι μεντεσεδες...
εκει τον ειχα ''χωρις ενεργεια'' και του ταχωσα....
τη παραδεχτηκε τη μαμακια του και τον εστειλα εκει στην ερμου που ειχε γραφτει στο φορουμ για βαλιτσες...
να δω λονδινο πως θα μου σκασει μυτη..εχω περιεργεια
καλλυντικα εγω θα τα απεφευγα απο βουλγαρια...αφου ολοι εδω μεσα λιγο πολυ ταξιδευετε εξωτερικο πρεπει να τα παρουμε απο τους τριτοκοσμικους?
δεν εχει περασει πολυ καιρος απο την εποχη του big,του τζην και του κολοχαρτου(...ΚΑΙ ΤΗΣ KOLYNOS)
και αστε τους κουνιστους και τους μισους μισους να λενε