paefstra
Member
Προλαβα την τελευταια απο εναν προμηθευτη που λεγεται WE LOVE BAGS και ειχε 7.μεταφορικα μονο 7 ευρω paestra? εμενα γιατι βγαινουν 13;
Προλαβα την τελευταια απο εναν προμηθευτη που λεγεται WE LOVE BAGS και ειχε 7.μεταφορικα μονο 7 ευρω paestra? εμενα γιατι βγαινουν 13;
Μη χολοσκας. Μολις με ειδοποιησαν οτι δεν υπαρχει πια και ακυρωσαν την παραγγελια.μεταφορικα μονο 7 ευρω paestra? εμενα γιατι βγαινουν 13;
Ειδα παρομοιου σχεδιασμου στο στοκαδικο του Bagstories στην Καλλιθεα. Φιρμα Bric's με ο,τι κι αν σημαινει αυτο στην τιμη, ομως εγω που εχω δυο γυναικειες τσαντες αυτης της μαρκας που εχουν κανει πολλα χιλιομετρα για μια 8ετια, σου λεω οτι ειναι αθανατη επιλογη. Επισης ειχε παρομοιο και απο την Κipling. Επαναλαμβανω το σχολιο, τσαντες 10ετιας ειναι ακομη του κουτιου.Έχει βρει κανείς backpack με ροδάκια αντίστοιχο με τις κλασικές της cabin max όπως αυτή;
Lyon Cabin Trolley Backpack
Δλδ εξίσου ελαφρύ, ευρύχωρο, πρακτικό και οικονομικο; Ισως λίγο πιο ανθεκτικό;
Το συγκεκριμένο έχει εξαντληθεί στην cabin max, υπάρχει το manhattan που όμως δεν το βρισκω πια στο amazon.de ουτε κάπου που να έχω εμπιστοσύνη να παραγγείλω, αφηστε που μου φαίνεται και κάπως χοντροκομμένο.
Έλεγα μήπως βρω καμια εναλλακτική.
Ευχαριστώ!