Smaragda53
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- αχ, μακάρι νάξερα!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πολυνησία
από ΑΒ της γειτονιάς μου αγόρασα τη χειραποσκευή (σκληρή με 4 ροδάκια) 30 ευρώ πριν 15 μέρες
Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει περιορισμός σε διαστάσεις.Καλησπέρα για βαλίτσα παραδοτέα μέχρι 23 κιλών περίπου τι διαστάσεις πρέπει να κοιτάξω;
Μονο αν πεταει με wizz αλλιως μια χαρα υπαρχει!158εκ συνολικα αν θυμαμαι καλα μαζι με τα ροδακιαΣε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει περιορισμός σε διαστάσεις.
Πρώτη φορά το ακούω. Τουλάχιστον στην πράξη ποτέ δεν μου έχει γίνει νύξει ή ούτε έχω ακούσει κάτι ανάλογο για κάποιον άλλον.Μονο αν πεταει με wizz αλλιως μια χαρα υπαρχει!158εκ συνολικα αν θυμαμαι καλα μαζι με τα ροδακια
Μήπως εννοεί συνολικές διαστάσεις;Πρώτη φορά το ακούω. Τουλάχιστον στην πράξη ποτέ δεν μου έχει γίνει νύξει ή ούτε έχω ακούσει κάτι ανάλογο για κάποιον άλλον.
Πάντως αν όντως το όριο είναι 158εκ, είναι σαν να μην υπάρχει όριο. Μιλάμε για διάσταση ντουλάπας.
80+50+28 ειναι μια νορμαλ μεγαλη βαλιτσα.Πάντως αν όντως το όριο είναι 158εκ, είναι σαν να μην υπάρχει όριο. Μιλάμε για διάσταση ντουλάπας.
Α, προσθετικά; Οκ έτσι ναι είναι νορμάλ. Η δικιά μου είναι σίγουρα μεγαλύτερη κ ποτέ δεν έγινε έλεγχος διαστάσεων παρά μόνο κιλων.80+50+28 ειναι μια νορμαλ μεγαλη βαλιτσα.
Παραγγειλα αυτην τη γερμανικη απο Amazon με μεταφορικα μονο 7 ε. Οι spinners ειναι μονο για αεροδρομια. Εμεις που εχουμε λεωφορεια, τρενα κλπ δεν μας κανουν.
Την Αmerican Tourister την εμπιστεύομαι. Είχα πάρει μια μεγάλη πριν 5-6 χρόνια και είναι σαν καινούργια. Και κάνει 2-3 ταξίδια το χρόνο. Ελπίζω να μην τη ματιάσω.