paefstra
Member
Πες το ρε φιλε κσι κρατιεμαι απο περσι και λεω πως ο,τι πηραμε πηραμε...Το κόστος του τελωνείου το αποροφούν οι ίδιοι.
Πες το ρε φιλε κσι κρατιεμαι απο περσι και λεω πως ο,τι πηραμε πηραμε...Το κόστος του τελωνείου το αποροφούν οι ίδιοι.
Ούτε καν. Τους είχα στείλει email να ρωτήσω (για να το έχω και γραπτώς) από τότε που έσκασαν αυτά τα θέματα, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη τελευταία μου παραγγελία το περασμένο φθινόπωρο.Πες το ρε φιλε κσι κρατιεμαι απο περσι και λεω πως ο,τι πηραμε πηραμε...
Το συστημα "σαπουνισμα στο μπαλκονι, πλυσιμο με λαστιχο, στεγνωμα σε 1 ωρα μια μερα με 30+ βαθμους εξω" δεν μου εχει καταστρεψει καμια βαλιτσα ως τωρα.Καλησπέρα. Η ερώτησή μου δεν αφορά αγορά βαλίτσας αλλά ειναι πολύ απλή για να ανοίξω καινούριο θέμα, sorry moderators!
Μήπως γνωρίζετε κανένα εξειδικευμένο αλλά όχι ακριβό καθαριστήριο για βαλίτσες στην Αθήνα η τριγύρω; Μου εχει βρωμίσει πολύ η βαλίτσα μου και φοβάμαι να την καθαρίσω μόνη μου για να μην την καταστρέψω.
Ακομα και αν περνάει το νερό μέσα; Η βαλίτσα μου είναι υφασμάτινη.Το συστημα "σαπουνισμα στο μπαλκονι, πλυσιμο με λαστιχο, στεγνωμα σε 1 ωρα μια μερα με 30+ βαθμους εξω" δεν μου εχει καταστρεψει καμια βαλιτσα ως τωρα.
Thank you, από εκεί πήρα, είναι όντως είναι το φθηνότερο κατάστημα απ' όσα είδα στην Ελλάδα. Βέβαια, οι τιμές προ διετίας ήταν 30-40 ευρώ πιο κάτω για τα ίδια μοντέλα.Επειδή σ' αγαπάω .... Brands :: AMERICAN TOURISTER - Παπούτσια Ι troumpoukis.gr
Τις πλενω καθε χρονο και εσωτερικα.Ακομα και αν περνάει το νερό μέσα; Η βαλίτσα μου είναι υφασμάτινη.
ελπίζω να γίνει ξανά το bazaar της follie follie, είχα πάρει american tourister σε πολύ χαμηλή τιμή αλλά δεν ήταν του τελευταίου έτους.Απο περσι το Factory Outlet σταματησε τις American Tourister , κι απο κει ο,τι πηραμε πηραμε, και δεν ενιωθα πολυ καλα
Η follie follie εκλεισε. Κατι μπερδευεις.ελπίζω να γίνει ξανά το bazaar της follie follie, είχα πάρει american tourister σε πολύ χαμηλή τιμή αλλά δεν ήταν του τελευταίου έτους.