• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αγοράστε νησί με 500.000 ευρώ!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

Με 500.000 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα δικό σας νησί. Όχι ακριβώς στο Αιγαίο ή το Ιόνιο αλλά κάπου μακριά.
Για την ακρίβεια στις ακτές της Τασμανίας, στη νότια Αυστραλία. Εκεί, λοιπόν υπάρχουν 334 μικρά ακατοίκητα νησιά αλλά μόνο 12 απ' αυτά έχουν ξεκάθαρους τίτλους ιδιοκτησίας και κάποια απ' αυτά όπως το Κιγκ Τζορτζ και το Πίκνεκ Άϊλαντ, βγήκαν στο σφυρί.

ana-mpa.gr

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
500,000: 8000 = 62,5 ευρώ κατά μέλος και το πήραμε. Άντε παιδιά να ιδρύσουμε αποικία!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία

Με 500.000 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα δικό σας νησί. Όχι ακριβώς στο Αιγαίο ή το Ιόνιο αλλά κάπου μακριά.
Για την ακρίβεια στις ακτές της Τασμανίας, στη νότια Αυστραλία. Εκεί, λοιπόν υπάρχουν 334 μικρά ακατοίκητα νησιά αλλά μόνο 12 απ' αυτά έχουν ξεκάθαρους τίτλους ιδιοκτησίας και κάποια απ' αυτά όπως το Κιγκ Τζορτζ και το Πίκνεκ Άϊλαντ, βγήκαν στο σφυρί.

ana-mpa.gr

Μ' αυτά και μ΄αυτά δεν μ΄αφήνεις ν΄αγιάσω...:bleh:
Να ρωτήσεις τον λογιστή σου, αν είναι να συνεταιριστούμε...άμα έχει υψηλή φορολογία δεν το θέλω...:D Πόσο τοις % είναι ο συντελεστής ?:rolleyes:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Λέω να το πάρομε δώρο στο Αφεντικό..
έ θα μας καλεί και μας ποτε πότε..

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
500,000: 8000 = 62,5 ευρώ κατά μέλος και το πήραμε. Άντε παιδιά να ιδρύσουμε αποικία!
Nαι ! Κι αν τυχόν είναι μικρό και δεν μας χωράει, οργανώνουμε time-sharing :haha:

Πόσο τοις % είναι ο συντελεστής ?:rolleyes:
Με το συντελεστή δόμησης θα τα βρούμε :D....
αυθαίρετες αχυρένιες καλύβες :clap:... (μην το γεμίσουμε με τσιμέντο) :shock:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Νερο εχει; Να μπορουμε να κανουμε και κανενα ντουσακι. 8.000 μελη απλυτα σε ενα νησακι δε λεει...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Εμενα που θελω θεα βουνο θα μου κοστισει λιγοτερο?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μα θα χωρεσουν τα 8000 μελη σε ενα νησι?
Οσο για το οικονομικο αφηστε το πανω μου παιδια.
Μολις τακτοποιησω τον ημιυπαιθριο μου ..με ο,τι περισσεψει ,θα το παρουμε το νησακι.

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Νερο εχει; Να μπορουμε να κανουμε και κανενα ντουσακι. 8.000 μελη απλυτα σε ενα νησακι δε λεει...
Νησάκι χωρίς νερό γίνεται; Νερό γύρω γύρω έχει! ΕΡΣΗ προσφέρομαι να σου κάνω σεμινάριο ελεύθερου κάμπινγκ ή τουλάχιστον το μάθημα "Πώς να ζήσετε 2 βδομάδες χωρίς γλυκό νερό για μπάνιο" :cool:

_antonis_

Member
Μπα...θα πάω να το κάνω χρησικτησία, θα χτίσω και ένα αυθαίρετο, σιγά μη δηλώσω τίποτα απο αυτά φυσικά και θα είμαι οκ. Ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!!!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Σιγουρα η Ρενατα εβαλε αυτην την ειδηση γιατι εβαλε στο ματι το
Great Dog island.
Tυχαιο???
Δεν νομιζω, εχει σκυλοονομα.:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις