ragazza matta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλια..παλι...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλικη Πολυνησια
σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις πληροφορίες και τις συμβουλές!
νομίζω πως θα προτιμήσω κάτι σε παραλία..και κοντά στον Αγ.Νικόλαο για να έχω το πλεονέκτημα πως θα είμαι στο κέντρο περίπου των περιοχών που θέλω να δω.
εκτός όλων όσων αναφέρατε θα ήθελα να πάω και στον Ανω Βιαννό...ξέρεις κανείς ποια διαδρομή είναι πιο καλή για να φτάσω ως εκεί,πόση ώρα περίπου θα χρειαστώ και αν τελικά το οδικό δίκτυο είναι καλό ?
Το οδικό δίκτυο μάλλον θα το έλεγα ανατριχιαστικό (φουλ στην στροφή)!! Ο δρόμος που ξέρω είναι από Καστέλι, όλο νότια ως τον κόμβο του Αρκαλοχωρίου κι από κει ευθεία κάτω. Ίσως να υπάρχει και καλύτερος από Σχοινιά, θα σου απαντήσουν οι υπόλοιποι. από κει που ξέρω, θέλω από Χερσόνησο περίπου μιάμιση ώρα.
2 δρόμοι υπάρχουν πρακτικά για την Άνω Βιάννο... Αυτός που λέει ο Σπύρος είναι ο ένας, και σχεδόν παραλιακά από Ιεράπετρα ο άλλος. Ο τελευταίος είναι καλύτερος στην αρχή, και μετά γίνεται μια από τα ίδια με τον άλλο, αλλά για λιγότερα χιλιόμετρα.
ευχαριστώ!αυτόν είχα και εγώ υπόψιν μου,αλλά δεν ξέρω πόση ώρα θα χρειαστώ από Αγ.Νικόλαο ως εκεί..
και επίσης δεν ξέρω,αν ο δρόμος είναι του τύπου ανηφόρες-στροφές-στενωσιές!!
Καλησπέρα σε όλους.Προχθές ήμουν στο Μύρτο για μπάνιο,γραφικό το μέρος όπως έχει γραφτεί ήδη,τέλεια η θάλασσα,δυστυχώς όμως οι καπνοί στο βουνό λόγω της φωτιάς που εκείνη τη στιγμή ειχε ξεκινήσει στο Σελάκανο χαλούσαν τη διάθεση.Όσο για το δρομο-πήγα από Ηράκλειο- είναι εύκολος με πολλά τμήματα του καινούργια και δε θέλει πάνω από 1,5 ώρα.Από Άγιο είναι περίπου 50΄.