kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
Άσε με να μαντέψω: μμμμμμμ Μάρτσαλος??Όμως το σπουδαιότερο δεν σου το είπα ακόμα ...............
Άσε με να μαντέψω: μμμμμμμ Μάρτσαλος??Όμως το σπουδαιότερο δεν σου το είπα ακόμα ...............
Άσε με να μαντέψω: μμμμμμμ Μάρτσαλος??[/quote
'oxi εκεί θα πάμε οι δυό..μας και όσοι μας ακολουθήσουν
Δε θα ξεχάσεις βέβαια να πας στην ανατολική Κρήτη (Βάι, Κ.Ζάκρο κλπ
Όμως το σπουδαιότερο δεν σου το είπα ακόμα ...............
ξεχνιούνται αυτά???
μη με κρατάς σε αγωνία!!πες το!!
δεν θα αφιερώσεις μερικές ώρες στους συναδέλφους σου... άπό Κρήτη... να κάνουμε συνάντηση ;;; αν δεν σε ποτίσουμε ρακί δεν φεύγεις....
ξεχνιούνται αυτά???
μη με κρατάς σε αγωνία!!πες το!!
δεν θα αφιερώσεις μερικές ώρες στους συναδέλφους σου... άπό Κρήτη... να κάνουμε συνάντηση ;;; αν δεν σε ποτίσουμε ρακί δεν φεύγεις....
μετά χαράς,αν θέλετε μια" πατρινιά "στη παρέα σας!!
μετά χαράς,αν θέλετε μια" πατρινιά "στη παρέα σας!!
εεεεε κααααλά. άμα θέλεις μεταφέρω και πληροφορίες/ιστορίες για Πάτρα. Δυο χρόνια στη Μανιακίου οικογενειακώς.
ημερομηνίες πες μας των 8 ημερών όταν κλείσεις
Eπίσης αν πάς νοτια νομό λασιθίου είναι υπέροχα και στον Ξερόκαμπο. Εγώ α΄ριο πάω Σπιναλόγκα και μεθαύριο Χρυσή, αλλά απο Ηράκλειο, με φιλοξενεί φίλη. Αν έχεις αμάξι όλα γίνονται! Αν βρ΄χρόνο θα σε ενημερώσω για Σπιναλόγκα και Χρυσή. Παρέα για Μπάλο δε βρίσκω και θα τρελαθώ!!!
Βρήκα, βρηκα!! Κυριακή θα'μαι Μπάλο, σήμερα ήμουν Χρυσή και χθές Σπιναλόγκα, η Χρυσή ήταν υπέροχη!! Αλλά λίγο...Αντωνη αν δεν βρεις παρεα κοιτα να πας μονος σου στο Μπαλο.
Θα παθεις ζημια !Κοιτα μην το χασεις με τιποτα!
μαρτσαλοσ:ξ!
ΥΓ.τον Μάρτσαλο δεν τον είχα ακούσει!!θέλω και εγώ να πάω εκεί!!!
(είδα στο google φώτο,πρέπει να είναι πολύ όμορφο μέρος!)
πηγαίνει αυτοκίνητο στη παραλία ή μόνο μέσα από το φαράγγι φτάνει κανείς??
εεεεε κααααλά. άμα θέλεις μεταφέρω και πληροφορίες/ιστορίες για Πάτρα. Δυο χρόνια στη Μανιακίου οικογενειακώς.
ημερομηνίες πες μας των 8 ημερών όταν κλείσεις
ωραία!όσο εγώ αγωνίζομαι, να πείσω για την ιστορική αναγκαιότητα μιας επίσκεψης στη Κρήτη(έχω διασπαστικές απόψεις μεσ'το ίδιο μου το σπίτι,δράμα...) ,εσύ πες μας καμιά ιστορία για/από Πάτρα!
τρελαίνομαι για ιστορίες που αφορούν τον εξωτικό μας παράδεισο!
καλώς να έρθεις. κι επειδή φέτος υπάρχει πολύ ενδιαφέροντελικά,το ταξίδι θα γίνει,την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου!