orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
συμφωνω με taver .. αν εχετε αμαξι μαζι σας,συμφερει καλυτερα ετσι ..
Πριν 1 βδομάδα παρουσιάστηκε μεγάλη συγκέντρωση τσουχτρών στην περιοχή.
Se ποιά περιοχή;;;
καλώσ ήλθες στο Ηράκλειο
Σε ποιά περιοχή;;;
καλώσ ήλθες στο Ηράκλειο
2 δρόμοι υπάρχουν πρακτικά για την Άνω Βιάννο... Αυτός που λέει ο Σπύρος είναι ο ένας, και σχεδόν παραλιακά από Ιεράπετρα ο άλλος. Ο τελευταίος είναι καλύτερος στην αρχή, και μετά γίνεται μια από τα ίδια με τον άλλο, αλλά για λιγότερα χιλιόμετρα.εκτός όλων όσων αναφέρατε θα ήθελα να πάω και στον Ανω Βιαννό...ξέρεις κανείς ποια διαδρομή είναι πιο καλή για να φτάσω ως εκεί,πόση ώρα περίπου θα χρειαστώ και αν τελικά το οδικό δίκτυο είναι καλό ?
αυτόν από την Ιεράπετρα είχα υπόψιν μου και εγώ..και από αυτόν σκεφτόμουν να πάω...αλλά δεν ξέρω αυτά:2 δρόμοι υπάρχουν πρακτικά για την Άνω Βιάννο... Αυτός που λέει ο Σπύρος είναι ο ένας, και σχεδόν παραλιακά από Ιεράπετρα ο άλλος. Ο τελευταίος είναι καλύτερος στην αρχή, και μετά γίνεται μια από τα ίδια με τον άλλο, αλλά για λιγότερα χιλιόμετρα.
ευχαριστώ!αυτόν είχα και εγώ υπόψιν μου,αλλά δεν ξέρω πόση ώρα θα χρειαστώ από Αγ.Νικόλαο ως εκεί..2 δρόμοι υπάρχουν πρακτικά για την Άνω Βιάννο... Αυτός που λέει ο Σπύρος είναι ο ένας, και σχεδόν παραλιακά από Ιεράπετρα ο άλλος. Ο τελευταίος είναι καλύτερος στην αρχή, και μετά γίνεται μια από τα ίδια με τον άλλο, αλλά για λιγότερα χιλιόμετρα.