• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αγεωγράφητοι Αμερικάνοι...χάσαν την Αίγυπτο

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τι περιμένεις από έναν λαό που (σύμφωνα με δική τους πανεπιστημιακή έρευνα) το 50% του πιστεύει ότι η Αγγλία είναι πολιτεία των ΗΠΑ?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Wow!!!
Ο δαιμων του τυπογραφειου ή ο δαιμων της γεωγραφιας?
Μαλλον ητο μετεξεταστεος στο μαθημα αυτος που εφτιαχνε το χαρτη.
Εχουν βεβαια υπαρξει και αλλες αναφορες οτι καποιοι Αμερικανοι δεν το κατεχουν πολυ το σπορ.Μου ελεγαν χαρακτηριστικα γνωστοι οτι μπερδευται η θεση της Ελλαδας ...καπου παει προς την Ισπανια ..αλλοτε γυριζει προς την Ιταλια κλπ κλπ

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μα καλά αυτό δεν το έχετε δεί;

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Απολαυστικο!
1. Η καλωδιακη τηλεοραση φαινεται στοιχιζει και δεν βλεπουν πολυ ΤV (ή βλεπουν μονο MTV)
2.Τα μαθηματα Ιστορια -Γεωγραφια ειναι επιλογης και προαιρετικα?
ΥΓ. Μορφη ο μαυρος που απαντουσε εκγυμναζομενος.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

Traveller

Member
Δηλαδή ρε παιδιά για πες τε μου εμένα ο μέσος Ελληνας έχει ιδέα π.χ που είναι η Λευκορωσία? ή μήπως γνωρίζει άριστα που είναι το Βίλνιους και το Ταλλίν... αμα είσαι αδιάφορος και άσχετος είσαι αδιάφορος και άσχετος και στην Αμερική και στην Κίνα και στην Ελλάδα... έχω δει εγώ Ελληνικές δημοσιογραφικές γεωγραφικές και όχι μόνο πατάτες άνευ προηγουμένου... για κοιτάξτε λίγο την δική μας καμπούρα και ύστερα να την λέμε στους άλλους...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Πέστα... γιατί σε λίγο θα βγάλουν άχρηστη τη χώρα με το καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα στον κόσμο... (ναι για τα πανεπιστήμια μιλάω...)

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Φίλος που δουλεύει σε ξενοδοχειακή επιχείρηση προσπαθούσε ανεπιτυχώς να βρει την πρωτεύουσα της Ιταλία. Κατέληξε στο Μιλάνο.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Αγεωγράφητοι και άσχετοι υπάρχουν παντού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ωστόσο αξιομνημόνευτη είναι ακόμη μια ιστορία που είχε διαρρεύσει κάποια χρόνια πριν.
Ταραχές και φωτιές στο κράτος της Γεωργίας, μεταδίδει το CNN, βγαίνει Αμερικανίδα κάτοικος της Georgia των ΗΠΑ και λέει πως εδώ δεν έχει παρατηρήσει ακόμη τίποτα. Δεν έχουν φτάσει μάλλον οι φωτιές ακόμα...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δηλαδή ρε παιδιά για πες τε μου εμένα ο μέσος Ελληνας έχει ιδέα π.χ που είναι η Λευκορωσία?
Ενδεχομένως όχι. Νομίζω, όμως, ότι θα γνώριζε κατά πού πέφτει η Ηλεία μετά τις πυρκαγιές (σε αντιπαραβολή με τη Λουϊζιάνα και την Κατρίνα).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom