piccolo_mondo
Member
Πλακα κανεις, ετσι; Διαβασες πουθενα οτι εγω ειπα κατι αλλο; Anyway, παρακαλωΣυζητάμε για αγγλικό site.
Πλακα κανεις, ετσι; Διαβασες πουθενα οτι εγω ειπα κατι αλλο; Anyway, παρακαλωΣυζητάμε για αγγλικό site.
Συγκεκριμένα:Hello! Ενδιαφέρον μου φαίνεται τούτο το νέο πράμα.. Δεν έχω πολύ χρόνο, αλλά λίγη ώρα τη βδομάδα μπορώ να τη διαθέσω αν μάθω λίγα ακόμα πράγματα για τούτο το εγχείρημα. Για πείτε ιδέες. Τι θα ναι αυτό που δεν θα το βρίσκει κάποιος στο TA πχ ή στο LP (ή μήπως στο Spotted by Locals) ?
Sorry δε κατάλαβα τί έγραψες τότεΠλακα κανεις, ετσι; Διαβασες πουθενα οτι εγω ειπα κατι αλλο; Anyway, παρακαλω
Αυτό δεν θα είναι travelstories.gr αλλά travelopedia.com ...Συγκεκριμένα:
- να είναι χωρισμένα τα υποφόρουμ με ένα και μόνο κριτήριο, το γεωγραφικό. Ένα φόρουμ για κάθε χώρα (με υποφόρουμ για μεγάλες χώρες. π.χ στις ΗΠΑ να χωρίζεται ανα πολιτεία)
- σε κάθε χωρα εκτός από το φόρουμ να υπάρχει μια μικρή περίληψη (ΜΙΚΡΗ) με τις βασικές πληροφορίες για κάθε χώρα (έκταση, πληθυσμός, ΑΕΠ, ισοτιμία κλπ), καθώς και τα πολύ βασικά που αφορύν τον ταξιδιώτη (μπάτζετ, βίζα, βασικά αξιοθέατα, τι μπορεί κανεί να δει σε 1/2/3/4/5 εβδομάδες, σύνορα και δυνατότητα πρόσβασης, ασφάλεια, πρίζες κλπ)
- πρόσβαση σε sticky με τις τελευταίες ειδήσεις που αφορούν τον επισκέπτη (π.χ. "κλειστό το Μάτσου Πίτσου όλο το Φλεβάρη", "άρση των απαγορεύσεων για Μυανμάρ" κλπ.)
Με βλέπω να το γυρνάω στο αγγλικό αν υλοποιηθεί...Για τις προσφορές δεν καίγομαι. Μιλάμε για ένα φόρουμ, όπου θα μπορείς να βρεις ό,τι πληροφορία χρειάζεσαι για ένα προορισμό: ιστορίες μελών που πήγαν εχτές κιόλας, νέα από τον προορισμό όπου πας, ερωταπαντήσεις, ταξιδιωτικές ιστορίες κλπ συν κάποιες βασικές πληροφορίες. Το βασικό συστατικό είναι ότι -όντας αγγλόφωνο- θα έχει τόσα μέλη που θα είναι όλα updated αφού ακόμη και για δύσκολους προορισμούς θα υπάρχουν άτομα που συνεχώς θα γυρίζουν από κει.
Δε θα έρθουν αυτόματα τα μέλη. Κάτι πρέπει να τα προσελκύσει. Το thorntree είχε ένα ισχυρό brand name πίσω του...Το βασικό συστατικό είναι ότι -όντας αγγλόφωνο- θα έχει τόσα μέλη που θα είναι όλα updated αφού ακόμη και για δύσκολους προορισμούς θα υπάρχουν άτομα που συνεχώς θα γυρίζουν από κει.