• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αγαπημενη παιδικη σειρα

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Θα προσλάβουμε τη latina να μας γηροκομήσει.
Τη μάγια μέλισσα την είπαμε;

Last edited by a moderator:

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Αντε ας προδωσω κι εγω την ηλικια μου……
Ναι σε όλα!!!
-Και στον Παραμυθα (ειδα προσφατα το Νικο Πιλαβιο σε συνεντευξη του στη τηλεοραση εξηγωντας το κολπο που κανανε οι τοτε τεχνικοι της τηλεορασης για το πώς να φαινεται ότι πεταει… ασυλληπτες ιδεες!!! για την εποχη τους)
-Νιλς Χολγκερσον όλα τα λεφτα… νομιζω ότι μας εκφραζει ολους στο Site αφου μιλαμε για ταξιδια…ποιος δε θα θελε όταν ειμασταν μικροι να ειμασταν στη θεση του και να κανουμε ένα τοσο μεγαλο ταξιδι στη πλατη μιας χηνας? Αληθεια θυμαστε πως λεγανε τη χηνα, δε μπορω να θυμηθω το ονομα ηταν αρσενικο παντως
-Καντυ απιθανη η Καντυ εγω μονιμως ερωτευμενη με τον μαγκα Τερρυ (ο ξανθος και ρομαντικος Αντονυ δε μου αρεσε ποτε)…πιστευω πως η σειρα ειχε ασυλληπτο σεναριο και πλοκη θα μπορουσε καλλιστα να γυριστει σε σαπουνοπερα, δεν ηταν τοσο παιδικο σε εβαζε στον χωρο της εφηβειας και των πρωτων καρδιοχτυπηματων
-Sport Billi διαφορες περιπετειες μεσα σε ένα διαστημοπλοιο σαν ξυπνητηρι, με τη μαγικη βαλιτσουλα του που γινοταν τεραστια μολις την εβγαζε από τη τσεπη του και τον εσωζε στην πιο δυσκολη στιγμη. Η κακια της σειρας νομιζω λεγοταν Βαντα ή καπως ετσι
-Μια φορα ηταν ο Ανθρωπος… τι να λεμε τωρα ….αυτες ηταν παιδικες σειρες να τις παρεις σημερα να τις τριψεις στη μουρη των πιτσιρικαδων
-Εκει όμως που συγκινηθηκα ηταν όταν διαβασα για το «Κηπο με τα αγαλματα» Μα καλα που το θυμηθηκατε και το ξετρυπωσατε??? Το θυμαμαι αμυδρα ομως το θυμαμαι, ειχε ενδιαφερουσα πλοκη και πολύ ωραια μουσικη, και προπαντως Ελληνικη παραγωγη όπως αλλωστε και ο Παραμυθας. Σημερα κανουμε ακομα και στα κινουμενα σχεδια και τις παιδικες σειρες εισαγωγη από την … Κινα ή την Ιαπωνια
Ας αναφερω και καποια που μεχρι στιγμης δεν τα ειπατε
Θυμαμαι τον Γιαννη Ζουγανελη με το «γυρω-γυρω ολοι» εξισου καλη Ελληνικη παιδικη σειρα με πολύ παιχνιδι και χειροτεχνιες.
Τον Μπολεκ και τον Λολεκ τους θυμαστε? Νομιζω ηταν πολωνεζικα κινουμενα σχεδια με δυο τυπους που όμως δε θυμαμαι τι κανανε, αλλα δεν εχανα επεισοδια, ημουν πολύ μικρη και νομιζω δεν ειχαν λογια. Επισης θυμαμαι αμυδρα και την Μαγια η Μελισσα (ε! ειπαμε δεν ειμαι και τοσο μεγαλη σαν μερικους , μερικους εδώ μεσα…)

spor_os

Administrator
Part 1

Ας αρχίσω με κάτι κλασικό και ελληνικό
Φρουτοπία
και συνεχίζω με Thundercats (που δεν μπήκε πριν)
Silverhawks
Teenage Mutant Hero Turtles
Spiderman
Transformers
Simpsons

spor_os

Administrator
Part 2

Και τελειώνω με...
He-Man
GI Joe
Saber Rider
Bravestar
Dragon Ball

Hellsing
Area 88
Initial D

Last edited by a moderator:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
απιστευτο θεμα !!!!
λοιπον, ο κοσμος σταματουσε να υπαρχει οταν ξεκινουσε ο φρου-φρου..χρονια ολοκληρα τον κουβαλαω κ μαζι μου(μπρελοκ κλπ).
ενταξει καντι-καντι με κεφαλαια γραμματα
-thunderkats ζειτε εσεις μας οδηγειτε...
-φρουτοπια
-τα αρκουδακια της αγαπης (τρελλαινομαι οταν τουρλωνουν τις κοιλιτσες τους)
-πλατωνας κ πανδωρα τα φραουλοπουλα(αυτο ειναι σχετικα πολυ προσφατο-παραμενω ακομη παιδι)
-βαβουρααααααα!!!
-στρουμφακια ,του κουτιου τα παραμυθια
-ατελειωτες ωρες με gi joe

πιστευω οτι αυτη η γενια εχει δει απιστευτα παιδικα που πραγματικα τωρα δεν υπαρχουν ..

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom

αχ, αυτη η απριλια ...

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
τα φραουλοπουλα

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
αγαπημενος φρου-φρου(μεχρι και γαριδακια ετρωγα με αυτον)

Narcissa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who knows?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Κλασσικα τα Στρουμφάκια και το Dexter's Laboratory!!!!!!!!
Aλλα για το Travel Stories το ιδανικο ειναι...η Ντορα η μικρη Εξερευνητρια!!!!!!!

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Συγγνωμη, ειμαι η μονη που εβλεπα και Ποκεμον? Μου τα χαλασαν ομως οταν μετεξελιχθηκαν σε Ντιτζιμον...
Επισης :
Καπου καπως καποτε,
Σουσαμι ανοιξε και
Καπαμαρου!!!
Α, και Ducktales!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
ποιος δε θα θελε όταν ειμασταν μικροι να ειμασταν στη θεση του και να κανουμε ένα τοσο μεγαλο ταξιδι στη πλατη μιας χηνας?
Μαρτιν και ήταν ερωτευμένος με μια άλλη χήνα, που δε θυμάμαι το όνομα της. Η Βασίλισσα λεγόταν Ακκα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τόπικ - υπερθέαμα.

Ρίχνω άλλα δύο μου αγαπημένα:

DUCKTALES:

και φυσικάαααααα....

FRAGGLE ROCK!!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com