rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
.και στη Βενετία υπάρχουν μέρη που το άραγμα είναι ανεπαναληπτο αλλά συνολικά δεν είναι η ωραιότερη πόλη της Ιταλίας.
Συμφωνουμε στο οτι δαφωνουμε..
η Βενετια δεν ειναι (μακραν) η ωραιοτερη πολη μονο της ιταλιας, αλλα πιθανοτατα η ωραιοτερη πολη του κοσμου..
τι να πρωτοδιαλεξει κανεις απο ιταλία..
δεν θα μπορουσα να αποκαλεσω ποτε αγαπημενη μου μια πολη χωρις θαλασσα.. απλα γατι δεν θα μπορουσα ποτε να ζησω σε μια πολη χωρις θαλασσα
στις Συρακουσες ομως θα μπορουσα να ζησω ..
το Urbino το καταλαβαίνω από τον Vale. το Positano? μήπως ήθελες να πεις Mugello?Positano και Urbino!! Έτσι απλά
αχχαχχχαα..καλό!το Urbino το καταλαβαίνω από τον Vale. το Positano? μήπως ήθελες να πεις Mugello?
να σε πάμε με τη sapienza στο νησί, δεν γίνεται να σου μενει αυτό το κενό. και με ΑΖ κιόλας μηπως και αναθεωρήσεις την (λανθασμένη) εικόνα που έχεις για την εταιρεία...Μια και δώσαμε top-10 που περιλαμβάνουν και "πέριξ", πάρτε και το δικό μου!
- Venezia
- Firenze (& Pisa)
- Milano (& Como)
- Torino
- Roma
- Napoli (& Amalfi, Pompei, Capri)
- Bologna (& around)
- Genova (& Cinque Terre)
- Sienna (& Tuscan countryside)
- Assizi (& around)
Δεν έχω βάλει καθόλου Σικελία καθώς δεν έχω πάει, κάτι μου λέει ότι μια Ταορμίνα θα προστεθεί κάποια στιγμή στη λίστα...
Δεν έχω βάλει καθόλου Σικελία καθώς δεν έχω πάει, κάτι μου λέει ότι μια Ταορμίνα θα προστεθεί κάποια στιγμή στη λίστα...