+φωνώ! Γιατί ; Γιατί δεν έχω ταξιδέψει και σε πολλά μέρη! Αλλά Λονδίνο +φωνώ ότι με έχει ξετρελάνει (αν και δεν με ξετρέλανε πολύ τν δεύτερη φορά που το επισκέφτηκα..., anyway).Λονδίνο γιατί θεωρώ ότι είναι ο ορισμός της λέξης πόλη.
Μπορείς να δεις και να βρεις τα πάντα.
Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς σου για την Πράγα, αλλά σίγουρα γούστα είναι αυτά. Άλλωστε όλες οι πόλεις ακόμη και το Παρίσι ή τη Ρώμη, που αναφέρεις και έχω επισκεφθεί έχουν τα άσχημα σημεία τους, όπου υπάρχει πολύ φτώχια και βρωμιά. Defkalion συμφωνώ και εγώ για τη ψηφοφορία!Γουστα ειναι αυτά αγαπητέ dik-7... Για εσένα και τους περισσότερους στο φορουμ η Πράγα είναι ο ιδανικός προορισμός για μένα πάλι όχι... Την βρίσκω αφόρητα τουριστική... Το εντυπωσιακό ιστορικό της κέντρο που σε αυτό ελάχιστοι ντόπιοι κυκλοφορούν μου θυμίζει έναν ατμοσφαιρικό ζωολογικός κήπο για ερωτευμένους, μια ντισνειλαντ για μεγάλους... Έχετε βγει έξω από το ιστορικό κέντρο να δείτε το χάλι που επικρατεί στην πόλη...
Τέλος πάντων είναι κουτό να διαφωνούμε για το πια πόλη είναι ωραία και πια όχι, ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια... Εξάλλου γιαυτό υπάρχει και αυτό το τόπικ για να εκφέρει ο καθένας την γνώμη του...
Συνεχίζουμε την άτυπη ψηφοφορία...