• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αγαπημένη Ευρωπαϊκή Πόλη

XRISTOS71

Member
αν και έχω ταξιδέψει τόσο λίγο θεωρώ ότι το παρίσι είναι υπερβολικά μαγευτικό -γοητευτικό ,είναι μία τόσο μα τόσο τεράστια πόλη ,μία πόλη μουσείο-μνημείο από μόνη τής ,μία πόλη τών αντιθέσεων .
συμφωνώ να γίνει ψηφοφορία

gone

Member
Άμστερνταμ φίλοι μου.
Όλες οι πόλεις στην κεντρική Ευρώπη έχουν κοινά σημεία.Το Άμστερνταμ όμως έχει κάτι το διαφορετικό.Δεν μπορείς να πείς τι ακριβώς είναι αυτό.Ομορφιά,φυσιογνωμία,αποδοχή στην ιδιαιτερότητα,χαλαροί ρυθμοί.Είναι το Άμστερνταμ...

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Λονδίνο γιατί θεωρώ ότι είναι ο ορισμός της λέξης πόλη.
Μπορείς να δεις και να βρεις τα πάντα.
+φωνώ! Γιατί ; Γιατί δεν έχω ταξιδέψει και σε πολλά μέρη! Αλλά Λονδίνο +φωνώ ότι με έχει ξετρελάνει (αν και δεν με ξετρέλανε πολύ τν δεύτερη φορά που το επισκέφτηκα..., anyway).

Επίσης, αν η Κων/πολη θεωρείται Ευρώπη, τότε +1 για την όμορφη Πόλη! :)

fosia

Member
Επόμενο Ταξίδι
είναι υπό συζήτηση
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Οι μόνες ευρωπαϊκές πόλεις που έχω πάει είναι η Πράγα και το Λονδίνο. Για μένα καλή η Πράγα για την εκδρομή και τη ρομαντζάδα, αλλά μέχρι εκεί. Προτιμώ το Λονδίνο γιατί έχει όλη τη βουή και την ταχύτητα που εγώ θέλω να έχει μια πόλη, αλλά συγχρόνως ξέρω ότι την ώρα που θα μου την "βαρέσει" και θα θέλω την απόλυτη χαλάρωση, μέσα σε 10΄ θα είμαι ξάπλα στο γρασίδι με το βιβλίο μου και θα ξεφύγω. Έχει όλων των ειδών τις διασκεδάσεις, ώστε να μην βαρεθείς ποτέ και όλα τα χρώματα του κόσμου.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Πολυ ενδιαφερον θεμα.
Αν γινει κανονικη ψηφοφορια θα προτεινα να ψηφιζονται 2 πολεις.
Μεγαλο ντερμπι βλεπω.
Μιας και δεν μπορω να ψηφισω,παρακολουθω.
Μην ξεχασετε την Βαρκελωνη.
Συνεχιστε.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Γουστα ειναι αυτά αγαπητέ dik-7... Για εσένα και τους περισσότερους στο φορουμ η Πράγα είναι ο ιδανικός προορισμός για μένα πάλι όχι... Την βρίσκω αφόρητα τουριστική... Το εντυπωσιακό ιστορικό της κέντρο που σε αυτό ελάχιστοι ντόπιοι κυκλοφορούν μου θυμίζει έναν ατμοσφαιρικό ζωολογικός κήπο για ερωτευμένους, μια ντισνειλαντ για μεγάλους... Έχετε βγει έξω από το ιστορικό κέντρο να δείτε το χάλι που επικρατεί στην πόλη...
Τέλος πάντων είναι κουτό να διαφωνούμε για το πια πόλη είναι ωραία και πια όχι, ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια... Εξάλλου γιαυτό υπάρχει και αυτό το τόπικ για να εκφέρει ο καθένας την γνώμη του...

Συνεχίζουμε την άτυπη ψηφοφορία...
Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς σου για την Πράγα, αλλά σίγουρα γούστα είναι αυτά. Άλλωστε όλες οι πόλεις ακόμη και το Παρίσι ή τη Ρώμη, που αναφέρεις και έχω επισκεφθεί έχουν τα άσχημα σημεία τους, όπου υπάρχει πολύ φτώχια και βρωμιά. Defkalion συμφωνώ και εγώ για τη ψηφοφορία!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Βερολινο,παρεξηγημενη πολη,περπατας και νομιζεις οτι διαβαζεις βιβλιο ιστοριας!!! εχω παει 2 φορες και σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο μετοικησης!!!!

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
η πρώτη πόλη που ήρθε στα χείλη μου διαβάζοντας το θέμα ήταν Πράγα. όχι πρωτότυπο αλλά πιστεύω και βλέπω ότι όσοι την επισκεφτήκαμε μαγευτήκαμε από αυτήν. μετά σκέφτηκα και είπα να σας απαντήσω σίγουρα μετά της 10 αυγουστου που θα έχω γυρίσει από το Παρίσι. είναι μια πόλη που θέλω πολλά χρονιά να επισκεφτώ για αυτό τώρα φωνάζω Πράγα αν αργότερα πω Παρίσι θα ξέρετε γιατί:lol:

alter100

Member
Έχω επισκεφτεί τέσσερις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (Πράγα, Βουδαπέστη, Κοπενχάγη και Βερολίνο) και καμια 10αρια άλλες πόλεις σε Ολλανδία, Γερμανία,Αυστρία,Ιταλία,Ελβετία,Κροατία..αλλα πόλη όπως το Βερολίνο δεν συνάντησα!!!;)
Έχει μια ατμόσφαιρα...το τείχος, που ακόμα υπάρχει σε μερικά σημεία και στο κεφάλι των κατοίκων του (η νοοτροπία ανατολικοβερολινεζου και δικοκοβερολινεζου ζει και βασιλεύει) η παν βαριά πρόσφατη ιστορία του που την βλέπεις ακόμα στους τοίχους των κτιρίων (ν`άνε καλά ο κόκκινος στρατός)....αυτή η αίσθηση του...μεγάλου χωριου όλα αυτά και πολλά αλλα το κάνουν ξεχωριστό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom