Βρεθηκα στην Ρωμη πανω απο 20 φορες, αλλες για επαγγελματικους και αλλες για προσωπικους λογους, γυρισα πολλες πολεις του κοσμου αλλα καμμια δεν με μαγνητισε τοσο οσο το Παρίσι. Η Πραγα ειναι μια μαγευτικη πολη, νομιζεις οτι ζεις 500 χρονια πισω και θα πηγαινα ευχαριστως παλι αλλα το Παρισι εχει ενα καλο. Οτι διαθεση και αν εχεις θα βρεις ενα μερος του για να νιωσεις τουλαχιστον υπεροχα, ειναι η πολυδιαστατη πόλη.
Ας κάνουμε μια σύνοψν των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων αυτής της άτυπης ψηφοφορίας, που μέχρι στιγμής είναι "μάχη" μεταξύ Παρισιού και Πράγας. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Παρίσι 6 Πράγα 5 Βερολίνο 3 Λονδίνο 3
Αμστερνταμ 1 Βενετία 1
Κων/πολη 1 και
Σαλαμάνκα 1.
Ψηφίστε και οι υπόλοιποι. Περιμένουμε!!!
Εχοντας επισκεφθεί αρκετές Ευρωπαϊκές πόλεις (το απωθημένο μου είναι η Πράγα που προσπαθώ να πάω τα τελευταία 3 χρόνια και αντι για εκεί εχω παει Λονδίνο, Ρώμη, Αμστερνταμ), θα πω ότι για μένα η ονειρική πόλη είναι το Παρίσι που έζησα και ολομόναχος για ένα χρόνο στην ηλικία των 18 ετών. Από τότε όμως έχω πάει μόνο μια φορά.
Αν καταφερω να πάω Πράγα και αλλάξω γνώμη θα σας ενημερώσω
Από τις πόλεις που εχω επισκεφτεί πιο όμορφες θεωρώ το Σύδνευ που για μένα ειναι η έννοια τις σύγχρονης πόληςτο Βερολίνομε τους τρελλούς ρυθμούς ζωής και φυσικά η Βενετία που είναι απλώς... φανταστική!
Μόλις αντιλήφθηκα ότι εγώ δεν έχω απαντήσει σε αυτό το τόπικ
Λοιπόν για αγαπημένη ευρωπαϊκή πόλη θα κονταροχτυπηθούν το Παρίσι η Βαρκελώνη και η Ρώμη. Με πολύ μεγάλη, μα πολύ μεγάλη, μα πάρα πολύ μεγάλη πίκρα αφήνω Ρώμη και Βαρκελώνη πίσω και διαλέγω το Παρίσι. Αλλά μιλάμε για διαφορά στήθους