tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Αυτοι που καθε μερα κρατουν ενα κοκκινο ή μαυρο σπρευ και την ημερα των εκλογων κοκκινα γαρυφαλλα.....Ακόμα να καταλάβω τι είναι η πανσπουδαστική...
Αυτοι που καθε μερα κρατουν ενα κοκκινο ή μαυρο σπρευ και την ημερα των εκλογων κοκκινα γαρυφαλλα.....Ακόμα να καταλάβω τι είναι η πανσπουδαστική...
Όταν ήμουν undergrad φοιτητής ήθελα να κάνω αυτό, αλλά λεφτά για το ρεύμα σχεδόν δεν είχα, πόσο μάλλον για κρουαζιέρες.Πάτησα σε μια διαφήμιση και βρήκα αυτό --> ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ
Πωπω τι μου θύμισες! Έμεινα σε αυτό ως επισκέπτρια το φθινόπωρο του '97 για 10 μέρες περίπου, όσο ήταν Λεμεσσο και Πειραιά. (θα πήγαινα να τους βρω στην Τουρκία, αλλά εκείνη τη χρονιά δεν είχε πάει).Όταν ήμουν undergrad φοιτητής ήθελα να κάνω αυτό, αλλά λεφτά για το ρεύμα σχεδόν δεν είχα, πόσο μάλλον για κρουαζιέρες.
Semester at Sea - Study Abroad Voyages
τώρα έχεις αλλάξει γνώμη? από την αξέχαστη κρουαζιέρα τους του 2005...Όταν ήμουν undergrad φοιτητής ήθελα να κάνω αυτό,
Σοβαρή παράταξη, έτσι;
πω πω κακογουστιαΜπορεί να μου λύσει κανείς την εξής απορία?
Γιατί οι Δαπίτες έκαναν πάντα τον χορό τους στα πιο ιν κλαμπ ενώ οι Πασπίτες στα πιο λαϊκά ρεμπετάδικα??? :roll:
Φυσικά, πηγαίναμε στους χορούς των πρώτων -ασχέτως φρονημάτων ή για να είμαι πιο σωστή έχοντας πλήρη έλλειψη φρονημάτων- γιατί πέραν του ότι ήμαστε ιν κοπέλες, όλως περιέργως η ΔΑΠ είχε πολύ πιο τρέντι γκομενάκια από την ΠΑΣΠ...
Απίστευτο! Και πώς μαζεύουν τους αναρχικούς για να τους παραδώσουν στην αστυνομία;;Επίσης πρεπει να πω ότι στο εξωτερικό οι φοιτητές είναι τόσο άβγαλτοι που πηγαίνουν σε εθνικές εορτές, πορείες κατέσεις στεφάνων κλπ χωρίς να φοράνε ένα κράνος ή έστω να κρατάνε μια κόκκινη σημαία (με καλή λαβή και ανθεκτικό κοντάρι, μην ξεχνιόμαστε).