Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχει αρχίσει και ανεβαίνει στην εκτίμησή μου ο Βόλος... Σοβαρά τώρα δεν έχει ΠΑΣΠ και ΔΑΠ; Τους πνίξατε;;;
Η αρχιτεκτονικη τα εννεα χρονια που περασα εκει δεν ειχε...καποια αποπειρα εγινε καποια χρονιά μονο.....παιζει ρολο οτι ηταν καινουργιο τμημα, λειτουργησε το 99 πρωτη χρονια , αρα και ελαχιστη οργανωσηΈχει αρχίσει και ανεβαίνει στην εκτίμησή μου ο Βόλος... Σοβαρά τώρα δεν έχει ΠΑΣΠ και ΔΑΠ; Τους πνίξατε;;;
Για πασπ και δαπ μιλησα...υπαρχει και κνε και αλλα....απλα τα πραγματα ειναι πολιτισμενα και ηπια....δεν τρεχεις να κρυφτεις απο τα τραπεζακια ...και δεν ειναι ολοι οι τοιχοι γεματοι στρωσεις αφισες (συγκρινω με τη γεωπονικη αθηνων οπου εκανα ενα χρονο και γενικοτερα σχολες αθηνων)...ΘΑ πάω να γραφτώ κι εγώ! Είναι και κοντά μου ο Βόλος. Απίστευτο μου φαίνεται, ελληνική σχολή χωρίς κομματόσκυλα... Σαν να λέμε ελληνικό ντέρμπι χωρίς κάφρους.
Λες να υπάρχει ελπίδα;
Αποκλείεται........... πρόκειται για μολυσματική ασθένεια είναι δυνατόν να γλυτώσει ο Βόλος;;;;ΘΑ πάω να γραφτώ κι εγώ! Είναι και κοντά μου ο Βόλος. Απίστευτο μου φαίνεται, ελληνική σχολή χωρίς κομματόσκυλα... Σαν να λέμε ελληνικό ντέρμπι χωρίς κάφρους.
Λες να υπάρχει ελπίδα;
ε ναι.....αλλωστε προς το παρον η αρχιτεκτονικη μονο δεν εχει...και φετος δε ξερω κατι ακουσα οτι ενφανιστηκαν και κατα κει.....Αποκλείεται........... πρόκειται για μολυσματική ασθένεια είναι δυνατόν να γλυτώσει ο Βόλος;;;;
Καλά για την ΚΝΕ δεν είχα αμφιβολία πως θα υπήρχε. Εδώ έχουν κλαδική στον παιδικό σταθμό του ανιψιού μου...