• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αίτηση πτώχευσης καταθέτει η «Ελευθεροτυπία»

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
ανεξάρτητα απο το λόγο ύπαρξής της τα τελευταία χρόνια η ποιότητα των άρθρων της είχε πέσει τόσο πολύ που πραγματικά πρόκειται για μηδαμινή απώλεια

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Επειδή τα "μαγαζιά" είναι οι εργαζόμενοι κι όχι οι ιδιοκτήτες τους αναζητήστε σήμερα το απεργιακό φύλλο των επί 56 μέρες απεργών της "Ε".

Και σταματήστε να είστε κανίβαλοι.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Τι κανίβαλοι; Δεν είχε πέσει δηλαδή το επίπεδο;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κι αυτοί φέρουν ακέραια την ευθύνη για την ποιότητα της ύλης,αφού η λογοκρισία και η παρέμβαση πάει σύννεφο στα μαγαζιά της ενημέρωσης.Οι εργαζόμενοι όμως κρατάνε τα μαγαζιά όρθια και όσο μπορούν δίνουν ένα πιο εύπεπτο αποτέλεσμα.Δείτε σήμερα πως είναι μια έκδοση χωρίς αφεντικά και πείτε μου μετά.

Γι'αυτό είπα να μην κανιβαλίζετε τους εργαζόμενους,για τη Μάνια χέστηκα,διαπλεκόμενη όσο και οι άλλοι είναι.

Τώρα τις απόψεις σου,taver,έχω πάψει να τις σχολιάζω εδώ και καιρό.

dmdoc

Member
Επειδή τα "μαγαζιά" είναι οι εργαζόμενοι κι όχι οι ιδιοκτήτες τους

Και σταματήστε να είστε κανίβαλοι.​

Βέβαια...εργαζόμενοι ήταν και τα εγκάθετα κομματόσκυλα της δημοσιογραφίας που έγραφαν.Θα συνεχίσω να είμαι κανίβαλος όσο θέλω...sorry Μαλτάκια,αλλά έχω αυτό το δικαίωμα.Και στο κάτω κάτω να κλείσει η κωλοφυλλάδα,και αν θέλουν οι "καθαροί" εργαζόμενοι,να συνεχίσουν τον δικό τους φορέα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Βέβαια...εργαζόμενοι ήταν και τα εγκάθετα κομματόσκυλα της δημοσιογραφίας που έγραφαν.Θα συνεχίσω να είμαι κανίβαλος όσο θέλω...sorry Μαλτάκια,αλλά έχω αυτό το δικαίωμα.Και στο κάτω κάτω να κλείσει η κωλοφυλλάδα,και αν θέλουν οι "καθαροί" εργαζόμενοι,να συνεχίσουν τον δικό τους φορέα.
[/left]
[/center]
Γιατί γενικεύεις;Ξέρεις καλά ότι μέσα σε τέτοια μαγαζιά που εξυπηρετούν συμβόλαια θα υπάρχουν και οι σκάρτοι.Γιατί τους βάζεις όλους στον ίδιο κουβά όμως;

Αν ήταν εφικτό το τελευταίο που λες να ήσουν βέβαιος ότι πολλοί θα το επέλεγαν,ξέρεις όμως εσύ κανέναν επενδυτή που θα έριχνε τα λεφτά του για να γράφει ο καθένας ελεύθερα τη γνώμη του ή μήπως έχεις τόσο απλό εγχείρημα την πανελλαδική ημερήσια έκδοση;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ξέρεις όμως εσύ κανέναν επενδυτή που θα έριχνε τα λεφτά του για να γράφει ο καθένας ελεύθερα τη γνώμη του ή μήπως έχεις τόσο απλό εγχείρημα την πανελλαδική ημερήσια έκδοση;
Υπάρχουν και τα blogs/sites/..., με σχεδόν μηδενικό κόστος αν δε βρίσκουν επενδυτή. Αλλά δε μπορεί με βερεσέδια που δεν τιμωρούνται, να ανταγωνίζονται αθέμιτα τα υπόλοιπα "μαγαζιά" του τύπου, τα οποία πληρώνουν κανονικά προσωπικό και έξοδα.

XRISTOS71

Member
Άσχετο λίγο με την Ε αλλα σχετικό με αιτήσεις πτωχευσης στα media

Ισχύει ότι η Imako κατέθεσε η θα κατάθεσει αίτηση στο περίφημο άρθρο 99 ????

Έχει διαβάσει κανεις κατι σχετικό

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι ακούγεται πάρα πολύ, και από εργαζόμενους εκεί το έχω ακούσει. Αν ψάξεις έχει και πολλά σχετικά δημοσιεύματα

Borealis

Member
Υπάρχουν και τα blogs/sites/..., με σχεδόν μηδενικό κόστος αν δε βρίσκουν επενδυτή. Αλλά δε μπορεί με βερεσέδια που δεν τιμωρούνται, να ανταγωνίζονται αθέμιτα τα υπόλοιπα "μαγαζιά" του τύπου, τα οποία πληρώνουν κανονικά προσωπικό και έξοδα.
Για καποιο λόγο που εσύ μόνο γνωρίζεις και μας τον κρύβεις καλά, συνεχίζεις να ρίχνεις λάσπη στη συγκεκριμένη εφημερίδα χωρίς να μπορείς να αποδείξεις (ούτε καν να έχεις ενδείξεις) για τίποτα από αυτά που λες. Προσπαθείς απλώς να είσαι στο πνεύμα ότι όλοι τα άρπαξαν ή αρέσκεσαι να κτυπάς μόνο, και όπου βρεις (όπως αρκετοί από τους παραπάνω).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Για καποιο λόγο που εσύ μόνο γνωρίζεις και μας τον κρύβεις καλά, συνεχίζεις να ρίχνεις λάσπη στη συγκεκριμένη εφημερίδα χωρίς να μπορείς να αποδείξεις (ούτε καν να έχεις ενδείξεις) για τίποτα από αυτά που λες. Προσπαθείς απλώς να είσαι στο πνεύμα ότι όλοι τα άρπαξαν ή αρέσκεσαι να κτυπάς μόνο, και όπου βρεις (όπως αρκετοί από τους παραπάνω).
Λάσπη? Απουσία Ενδείξεων? ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΟΧΙ ΕΓΩ. Είναι λάσπη αυτό? Ή ατράνταχτη απόδειξη ότι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που ανέλαβαν?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou