ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

lena7

Member
Καλησπερα παιδια ! μια ερωτηση ακομα! αυριο πεταω για παρισι με air france. το site της εταιριας λεει ως οριο αποσκευων τα 20 κιλα,αν καταλαβα καλα. Η δικη μου βαλιτσα ομως δεν γινεται να ζυγιζει μονο 20 κιλα. 4 κιλα ειναι μονη της. Υπαρχει περιπτωση εγω να μην εχω καταλαβει κατι καλα? Δεν ειναι πολυ λιγα τα 20 κιλα?

getxowoman

Member
Οχι, σωστα καταλαβες, 20 κιλα ειναι, αν θες να παρεις πιο πολλα μαζι σου, απλα δεν πετας στην οικονομικη θεση αλλα στη business class, οπου εκει εχεις δικαιωμα 30 κιλα.

_antonis_

Member
Καλησπερα παιδια ! μια ερωτηση ακομα! αυριο πεταω για παρισι με air france. το site της εταιριας λεει ως οριο αποσκευων τα 20 κιλα,αν καταλαβα καλα. Η δικη μου βαλιτσα ομως δεν γινεται να ζυγιζει μονο 20 κιλα. 4 κιλα ειναι μονη της. Υπαρχει περιπτωση εγω να μην εχω καταλαβει κατι καλα? Δεν ειναι πολυ λιγα τα 20 κιλα?
Απ'ότι ξέρω σχεδόν όλες οι εταιρίες 20 κιλά δίνουν, δε νομίζω αυτή να αλλάζει κάτι... Συγνώμη, αλλά αν πηγαίνεις με 20 κιλά, με πόσα σκοπεύεις να γυρίσεις; Επίσης, καλό θα ήταν να αλλάξεις βαλίτσα, αλλά δε νομίζω να γλίτωνες πάνω απο...1 κιλό!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Λένα το πρώτο σου ταξίδι είναι;;Το ρωτάω αυτό γιατί αν κάνεις ταξίδια λογικά θάπρεπε νά είχες προσαρμοσθεί...στα δεδομένα και στις απαιτήσεις.
Θες δε θες θα γίνεις πιο πρακτική και "αφαιρετική"στα πράγματα που θα πάρεις,ελπίζω νάχεις και μια ζυγαριά στο σπίτι,φούλαρε βαλίτσα αρχικά μέ ότι έχεις κατά νου,ζύγισε,και μετά άρχισε να...βγάζεις έξω...και ξαναζύγιζε....
Σιγά σιγά θα συνηθίσεις στό τί περίπου χρειάζεσαι και είναι στό αποδεκτό όριο βάρους..
Καλά να περάσεις στό Παρίσι!!!

lena7

Member
κατι διορθωσα μεχρι τωρα.. την εκανα 10 κιλα και σχεδον τελειωσα! θα παρω μια εξτρα τσαντα χειρος να βαλω τιποτα στην επιστροφη :p χειραποσκευες μεχρι 6 κιλα?

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
τον οκτωβριο που ταξιδεψα με airfrance στη αποσκευη χειρος
επιτρεπονταν 12 κιλα .

_antonis_

Member
κατι διορθωσα μεχρι τωρα.. την εκανα 10 κιλα και σχεδον τελειωσα! θα παρω μια εξτρα τσαντα χειρος να βαλω τιποτα στην επιστροφη :p χειραποσκευες μεχρι 6 κιλα?
Μπράβο, τα καταφέρνεις τέλεια! Εγώ δε καταφέρνω να την κάνω ποτέ κάτω απο 14 κιλά όταν πηγαίνω ταξίδι!!! Να περάσεις υπέροχα σου εύχομαι!!!

Aptaliko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Με την Ολυμπιακή που πέταξα το Δεκέμβριο το όριο ήταν 23 κιλά ανά άτομο αλλά έχεις και τη δυνατότητα να πάρεις και μαζί σου μία τσάντα με όριο τα 8 κιλά. Προσοχή κάθε κιλό παραπάνω χρεώνεται με ... 18€ :(.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
ισως να το κανουν..αν δουν οτι ο άλλος σέρνεται από τη βαλιτσα αντι να την σερνει..:lol:

NewYork

New Member
Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Εγώ σε πολύ λίγο καιρό θα πάω Αμερική για κάποια χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω αρκετές βαλίτσες μαζί μου και θα υπερβαίνω σίγουρα το επιτρεπτό όριο. Πόσο στοιχίζει το επιπλέον βάρος? Ακόμα δεν έχω κλείσει εισιτήρια. Υπάρχει κάποια εταιρία που να επιτρέπει κάτι παραπάνω? Μέχρι πόσες βαλίτσες επιτρέπεται να πάρεις μαζί σου. Θα το κοιτάξω και εγώ βέβαια αυτό αλλά εάν κάποιος είναι γνώριμος με το θέμα είναι ευπρόσδεκτο το οποιοδήποτε tip!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom