• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Άγιος Δομήνικος ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ - Το στολίδι της Καραϊβικής

varioAthens

Member
σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες!
για το μπαλι δεν θα ελεγα οτι τρελαινομαι να παω
για χαβαη δεν μου ακουγεται ασχημα
για σευχελες τι θα μου ελεγες?
Σεϋχέλλες δεν έχω πάει! Αυτό που γνωρίζω είναι ότι έχουν καλό καιρό όλο τον χρόνο αλλά είναι πανάκριβες!!! Δεν ξέρω τι ακριβώς ζητάτε...μόνο ξεκούραση ή και αξιοθέατα?

giorgosmessa

Member
Σεϋχέλλες δεν έχω πάει! Αυτό που γνωρίζω είναι ότι έχουν καλό καιρό όλο τον χρόνο αλλά είναι πανάκριβες!!! Δεν ξέρω τι ακριβώς ζητάτε...μόνο ξεκούραση ή και αξιοθέατα?
πιο πολυ ξεκουραση νομιζω αλλα καλο θα ηταν να εχει κ κατι να δουμε
μηπως ζηταω πολλα?

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Ρε παιδιά συγνώμη για την παρέμβαση αλλά γιατί να πάτε να κλειστείτε σε ξενοδοχείο all inclusive και να μην κλείσετε κάπου που να ζήσετε και την κουλτούρα του λαού; Εμείς πήγαμε Αγιο Δομήνικο το 2008 και μείναμε σε ένα μικρό ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα στη Boca Chica με 50ε τη βραδιά. Η θάλασσα ήταν 20μ από το δωμάτιο μες τους φοίνικες, με το τουριστικό χωριό μες τα πόδια μας τη νυχτερινή μας διασκέδαση και ότι άλλο ήθελε η ψυχή μας.. Και όλα αυτά τα κλείσαμε χωρίς κανένα πρακτορείο.. Για ξανασκεφτείτε το...

giorgosmessa

Member
Ρε παιδιά συγνώμη για την παρέμβαση αλλά γιατί να πάτε να κλειστείτε σε ξενοδοχείο all inclusive και να μην κλείσετε κάπου που να ζήσετε και την κουλτούρα του λαού; Εμείς πήγαμε Αγιο Δομήνικο το 2008 και μείναμε σε ένα μικρό ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα στη Boca Chica με 50ε τη βραδιά. Η θάλασσα ήταν 20μ από το δωμάτιο μες τους φοίνικες, με το τουριστικό χωριό μες τα πόδια μας τη νυχτερινή μας διασκέδαση και ότι άλλο ήθελε η ψυχή μας.. Και όλα αυτά τα κλείσαμε χωρίς κανένα πρακτορείο.. Για ξανασκεφτείτε το...
η αληθεια ειναι πως αν ηταν η θαλασσα κοντα δεν θα ελεγα οχι κ σε κατι τετοιο
αλλα πως το βρηκες?
πηγες εκει χωρις να εχεισ κλεισει τιποτα?

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Kλείσαμε τα εισιτήρια μέσω Air France 980ε το άτομο και το ξενοδοχείο το βρήκαμε από το internet. Ηotel Zapata το λένε, είναι στην πιο τουριστική παραλία του νησιού γιατί έχει διασκέδαση το βράδυ σε αντίθεση με άλλες που είναι μόνο ξενοδοχεία και πολλά εστιατόρια, μαγαζιά να ψωνίσεις καταπληκτική θάλασσα και κοντά σε άλλες παραλίες. Αν δεν ζητάς κάτι εξεζητημένο αλλά ένα συμπαθητικό καθαρό ξενοδοχείο που κάθοντας στο μπαλκόνι σου βλέπεις τέλεια ηλιοβασιλέματα μην το σκέφτεσαι καθόλου!!!

giorgosmessa

Member
Kλείσαμε τα εισιτήρια μέσω Air France 980ε το άτομο και το ξενοδοχείο το βρήκαμε από το internet. Ηotel Zapata το λένε, είναι στην πιο τουριστική παραλία του νησιού γιατί έχει διασκέδαση το βράδυ σε αντίθεση με άλλες που είναι μόνο ξενοδοχεία και πολλά εστιατόρια, μαγαζιά να ψωνίσεις καταπληκτική θάλασσα και κοντά σε άλλες παραλίες. Αν δεν ζητάς κάτι εξεζητημένο αλλά ένα συμπαθητικό καθαρό ξενοδοχείο που κάθοντας στο μπαλκόνι σου βλέπεις τέλεια ηλιοβασιλέματα μην το σκέφτεσαι καθόλου!!!
πολυ καλο μου ακουγεται αλλα με τον καιρο δεν θα εχουμε προβλημα ετσι?
ειμαστε αναμεσα new york κ καπου εξωτικα
δεν ξερω
ωχ θα τρελαθω!!!
χαχαχα

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
:mad:
δεν ξερω
ωχ θα τρελαθω!!!
χαχαχα

Απ'ότι ξέρω τυφώνες υπάρχουν Αύγουστο και Σεπτέμβριο οπότε Οκτώβριο δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εξάλλου εκεί έχει πάντα ζέστη. Τι να σου πω! Εγώ είμαι ούτως ή άλλως φαν των εξωτικών οπότε.. Μη βλέπεις που πάω Νέα Υόρκη τώρα, έκανα πολύυυυυ μεγάλη διατριβή στα εξωτικά πρώτα!!!!! :lol::lol:

giorgosmessa

Member
:mad:

Απ'ότι ξέρω τυφώνες υπάρχουν Αύγουστο και Σεπτέμβριο οπότε Οκτώβριο δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εξάλλου εκεί έχει πάντα ζέστη. Τι να σου πω! Εγώ είμαι ούτως ή άλλως φαν των εξωτικών οπότε.. Μη βλέπεις που πάω Νέα Υόρκη τώρα, έκανα πολύυυυυ μεγάλη διατριβή στα εξωτικά πρώτα!!!!! :lol::lol:
απο εξωτικα δηλ εσυ εκει μου προτεινεις ετσι?

Alexandros_T

Member
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μπα, μόνιμο το φαινόμενο. Η παντελής ανικανότητα να μιλήσουν Αγγλικά, η βαρεμάρα, η μουρμούρα, η μηδαμινή εξυπηρέτηση και η τρισάθλια συμπεριφορά στα ξενοδοχεία όπου καταλύουν, είναι από τα διαχρονικά χαρακτηριστικά του προσωπικού της IBERIA.

Περιμένουμε συνέχεια στην ιστορία. Παρεμπιπτόντως, πόσο κόστισε το πακέτο αν επιτρέπεται;
Δυστυχώς είναι πολλαπλά επιβεβαιωμένα τα περιστατικά αγένειας και αντιεπαγγελματισμού των πληρωμάτων της εν λόγω εταιρίας.
IBERIA-MIZERIA ήταν το motto των ταλαιπωρημένων ταξιδιωτών που όλοι μαζί υποστήκαμε 2! μέρες καθυστέρησης για να επιστρέψουμε από Αβάνα. Κάθε μέρα μας πήγαιναν από ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο και μετά από 6ωρες αναμονές πάλι πίσω σε άλλο ξενοδοχείο, χωρίς καμία ενημέρωση, κάποιοι χωρίς βαλίτσες, με δικαίωμα ενός γεύματος και ενός μπουκαλιού νερού (Αύγουστος 2004)! Αυτό επαναλήφθηκε τρις. Κάποιοι μάλιστα εκφράστηκαν με μία αυθόρμητη μικροδιαδήλωση στο αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να τους συλλάβει η ασφάλεια. Νομίζω πως τότε δεν υπήρχε ακόμη ο νόμος με τις αποζημιώσεις των καθυστερήσεων. Η IBERIA είναι αναγκαίο κακό για πολλούς προορισμούς στη Λ. Αμερική και εμείς έρμαια του απαράδεκτου service της.

GTS

Member
δεν ξερω
ωχ θα τρελαθω!!!
χαχαχα
Για να μη τρελλαθείς, συνδύασέ τα...εγώ θα παώ γαμήλιο ΝΥ και σε νησάκι της Καραϊβικής...

marilena

New Member
Επόμενο Ταξίδι
no plans
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.ΑΦΡΙΚΗ
Σου έστειλα pm! Ό,τι άλλο θες ρώτα! :xmas_smile:
Επειδή και εμένα με έχεις εξιτάρει πολύ με την περιγραφή σου, μπορείς να μου στείλεις με pm το πρακτορείο και το όνομα του ξενοδοχείου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα