• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Άγιος Δομήνικος ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ - Το στολίδι της Καραϊβικής

rezi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cuba?Brazil?South afrika?
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημικη Βολτα
καλησπερα ,αυγουστο μηνα λογω καιρου και λοιπα μπορει καποιος να παει??

Giotap17455

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
vario athens ευχαριστούμε!! άλλος ένας υποψήφιος προορισμός για το επόμενο εξωτικό ταξίδι.. μπορείς να γράψεις το όνομα του ξενοδοχείου που μείνατε??? αυτά τα πούρα στο all inclusive μας έκαναν ζημιά..

varioAthens

Member
καλησπερα ,αυγουστο μηνα λογω καιρου και λοιπα μπορει καποιος να παει??
Θεωρητικά Αύγουστος-Σεπτέμβριος είναι η εποχή των τυφώνων... αλλά δεν φαίνεται να πτοεί και πολύ τους τουρίστες αυτό το θέμα....

varioAthens

Member
vario athens ευχαριστούμε!! άλλος ένας υποψήφιος προορισμός για το επόμενο εξωτικό ταξίδι.. μπορείς να γράψεις το όνομα του ξενοδοχείου που μείνατε??? αυτά τα πούρα στο all inclusive μας έκαναν ζημιά..
Σε ευχαριστώ Giotap17455! Σου στέλνω σχετικό πμ!

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Σε ευχαριστούμε για την περιγραφή.... Οφείλω να ομολογήσω ότι όσο με συναρπάζει ο ισπανόφωνος κόσμος, τόσο με τρόμαξαν αυτοί οι γκρεμοί... Και μόνο που τα διάβασα με έπιασε ζαλάδα και κρύος ιδρώτας.... :p Πάντως, αν μπορείς, ένα πμ για το ξενοδοχείο θα ήταν χρήσιμο... :D

varioAthens

Member
Σε ευχαριστούμε για την περιγραφή.... Οφείλω να ομολογήσω ότι όσο με συναρπάζει ο ισπανόφωνος κόσμος, τόσο με τρόμαξαν αυτοί οι γκρεμοί... Και μόνο που τα διάβασα με έπιασε ζαλάδα και κρύος ιδρώτας.... :p Πάντως, αν μπορείς, ένα πμ για το ξενοδοχείο θα ήταν χρήσιμο... :D
It's done! :)

marbo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μοσχα - Αγία Πετρούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Τahiti με ιστιοπλοϊκό
Kαταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Η συνέχεια έρχεται σε λιγάκι!

Φίλε Yorgos το κόστος ήταν 1.600€/άτομο και περιλάμβανε αεροπορικά, μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο (3,5 ώρες ταξίδι) και διαμονή 11 ημερών σε ξενοδοχείο All-Inclusive. Nα σημειώσω δε ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο το all-inclusive περιελάμβανε απεριόριστα φαγητά, ποτά, σπορ, δραστηριότητες (π.χ. σάουνες και τέτοια), ακόμα και τσιγάρα κ΄ πούρα!!
Υπάρχουν και πολύ φθηνότερες επιλογές αλλά εμείς λόγω γαμήλιου ταξιδιού είπαμε να το ρίξουμε λιγάκι έξω. Καταλαβαίνεις!
Για τις εκδρομές που κάναμε χρειαστήκαμε γύρω στα 250€ έκαστος.

Φίλη αθηνα123 η πτήση είνια όντως γύρω στις 8,5 ώρες (η επιστροφή κατά 1/2 ώρα συντομότερη).
VarioAthens η περιγραφή σου με έχει ξεσηκώσει και ανυπομονώ να επισκεφτώ αυτό το μέρος. Είμαστε στη φάση προγραμματισμού του ταξιδιού και δε μπορούμε να αποφασίσουμε αν θα το κάνουμε μόνοι μας ή μεσω ταξιδιωτικού πρακτορείου.

Επειδή κι εμάς είναι γαμήλιο ταξίδι 11 ημερών όπως και το δικό σου μηπώς θα μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία από το πρακτόρειο που έκλεισες και το όνομα του ξενοδοχείου
που μείνατε γιατί εγώ που ψάχνω το πακέτο κατ' άτομο βγαίνει πάνω από 2.000 full...

varioAthens

Member
VarioAthens η περιγραφή σου με έχει ξεσηκώσει και ανυπομονώ να επισκεφτώ αυτό το μέρος. Είμαστε στη φάση προγραμματισμού του ταξιδιού και δε μπορούμε να αποφασίσουμε αν θα το κάνουμε μόνοι μας ή μεσω ταξιδιωτικού πρακτορείου.

Επειδή κι εμάς είναι γαμήλιο ταξίδι 11 ημερών όπως και το δικό σου μηπώς θα μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία από το πρακτόρειο που έκλεισες και το όνομα του ξενοδοχείου
που μείνατε γιατί εγώ που ψάχνω το πακέτο κατ' άτομο βγαίνει πάνω από 2.000 full...
Σου έστειλα πμ...ότι άλλο θες πες μου!!!

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Λοιπον εχω ήδη βρει τον προορισμό για το γαμήλιο ταξίδι μου, παρόλο που είμαι μόλις 21 :bleh::bleh::bleh::bleh:!!!! Thanks VarioAthens !!

varioAthens

Member
Λοιπον εχω ήδη βρει τον προορισμό για το γαμήλιο ταξίδι μου, παρόλο που είμαι μόλις 21 :bleh::bleh::bleh::bleh:!!!! Thanks VarioAthens !!
Μπααα!!! Μην περιμένεις μέχρι τότε! Βούτα τις φίλες σου και πηγαίνετε! Πάλι τέλεια θα περάσετε!!! Είναι και ομορφούληδες οι Δομηνικάνοι...;);)

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα