Θεωρητικά Αύγουστος-Σεπτέμβριος είναι η εποχή των τυφώνων... αλλά δεν φαίνεται να πτοεί και πολύ τους τουρίστες αυτό το θέμα....καλησπερα ,αυγουστο μηνα λογω καιρου και λοιπα μπορει καποιος να παει??
Σε ευχαριστώ Giotap17455! Σου στέλνω σχετικό πμ!vario athens ευχαριστούμε!! άλλος ένας υποψήφιος προορισμός για το επόμενο εξωτικό ταξίδι.. μπορείς να γράψεις το όνομα του ξενοδοχείου που μείνατε??? αυτά τα πούρα στο all inclusive μας έκαναν ζημιά..
It's done!Σε ευχαριστούμε για την περιγραφή.... Οφείλω να ομολογήσω ότι όσο με συναρπάζει ο ισπανόφωνος κόσμος, τόσο με τρόμαξαν αυτοί οι γκρεμοί... Και μόνο που τα διάβασα με έπιασε ζαλάδα και κρύος ιδρώτας.... Πάντως, αν μπορείς, ένα πμ για το ξενοδοχείο θα ήταν χρήσιμο...
VarioAthens η περιγραφή σου με έχει ξεσηκώσει και ανυπομονώ να επισκεφτώ αυτό το μέρος. Είμαστε στη φάση προγραμματισμού του ταξιδιού και δε μπορούμε να αποφασίσουμε αν θα το κάνουμε μόνοι μας ή μεσω ταξιδιωτικού πρακτορείου.Kαταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Η συνέχεια έρχεται σε λιγάκι!
Φίλε Yorgos το κόστος ήταν 1.600€/άτομο και περιλάμβανε αεροπορικά, μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο (3,5 ώρες ταξίδι) και διαμονή 11 ημερών σε ξενοδοχείο All-Inclusive. Nα σημειώσω δε ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο το all-inclusive περιελάμβανε απεριόριστα φαγητά, ποτά, σπορ, δραστηριότητες (π.χ. σάουνες και τέτοια), ακόμα και τσιγάρα κ΄ πούρα!!
Υπάρχουν και πολύ φθηνότερες επιλογές αλλά εμείς λόγω γαμήλιου ταξιδιού είπαμε να το ρίξουμε λιγάκι έξω. Καταλαβαίνεις!
Για τις εκδρομές που κάναμε χρειαστήκαμε γύρω στα 250€ έκαστος.
Φίλη αθηνα123 η πτήση είνια όντως γύρω στις 8,5 ώρες (η επιστροφή κατά 1/2 ώρα συντομότερη).
Σου έστειλα πμ...ότι άλλο θες πες μου!!!VarioAthens η περιγραφή σου με έχει ξεσηκώσει και ανυπομονώ να επισκεφτώ αυτό το μέρος. Είμαστε στη φάση προγραμματισμού του ταξιδιού και δε μπορούμε να αποφασίσουμε αν θα το κάνουμε μόνοι μας ή μεσω ταξιδιωτικού πρακτορείου.
Επειδή κι εμάς είναι γαμήλιο ταξίδι 11 ημερών όπως και το δικό σου μηπώς θα μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία από το πρακτόρειο που έκλεισες και το όνομα του ξενοδοχείου
που μείνατε γιατί εγώ που ψάχνω το πακέτο κατ' άτομο βγαίνει πάνω από 2.000 full...
Μπααα!!! Μην περιμένεις μέχρι τότε! Βούτα τις φίλες σου και πηγαίνετε! Πάλι τέλεια θα περάσετε!!! Είναι και ομορφούληδες οι Δομηνικάνοι...Λοιπον εχω ήδη βρει τον προορισμό για το γαμήλιο ταξίδι μου, παρόλο που είμαι μόλις 21 !!!! Thanks VarioAthens !!
vicky_pl τον γαμπρο τον βρηκες???Λοιπον εχω ήδη βρει τον προορισμό για το γαμήλιο ταξίδι μου, παρόλο που είμαι μόλις 21 !!!! Thanks VarioAthens !!
Τον γαμπρο τον ψαχνουμε.....Τον προορισμο τον βρηκαμε !!!!vicky_pl τον γαμπρο τον βρηκες???