varioAthens
Member
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και η ωρα η καλη!!Κατ'αρχήν, να σε συγχαρώ για την πανέμορφη ιστορία σου varioAthens! έχουμε ήδη αποφασίσει με τον καλό μου να περάσουμε το γαμήλιο ταξίδι μας στον Άγιο Δομήνικο αλλά μετά από την ιστοριούλα σου...είμαστε 100% σίγουροι! Ανυπομονώ περισσότερο για το ταξίδι παρά για τον γάμο να φανταστείς! ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να σε ρωτήσω για το πρακτορείο και το ξενοδοχείο που μείνατε. Έχω κάνει μια σχετική έρευνα, πήρα και κάποιες προσφορές από πρακτορεία αλλά τα περισσότερα κυμαίνονται περί τα 2.000-2.100 ευρώ οπότε τα 1.600 ευρώ που χρειαστήκατε εσείς είναι άκρως δελεαστικό ποσό! Με τα 500 ευρώ που θεωρητικά θα εξοικονομήσουμε, θα κάνουμε πολλέεεεες εκδρομούλες στο νησί. Θα πάμε μέσα Οκτωβρίου ( ο γάμος είναι 11/10 και θα φύγουμε όσο πιο νωρίς μπορέσουμε ), 7-10 διανυκτερεύσεις αναλόγως της προσφοράς που θα πάρουμε και θέλουμε ένα all inclusive ξενοδοχείο σε συνδυασμό με μικρές εξορμήσεις όπως ακριβώς κι εσείς! Περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση σου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σου στελνω πμ για τις πληροφοριες που ζητησες!!