coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
να σαι καλα,γελασα..
Χαχα ναι το γνωρίζω αυτό που λες, μόνο που το συγκεκριμένο σπίτι δεν έχει μπανιέρα@Kanel28
Συνήθως όταν οι Άγγλοι λένε bath/bathe εννούν -αυτό που δεν κάνουμε συχνά στην Ελλάδα- να γεμίζεις την μπανιέρα και να κάθεσαι.
Το κλασσικό Ελληνικό είναι shower.
Μήπως εννοούσε κάτι τέτοιο ;
(βέβαια οτι κανείς δεν πιάνει την Έλληνίδα στην καθαριότητα είναι δεδομένο)
Συνήθως είμαι άτακτη αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είχα σκοπό να κάνω αυτό που λές
Έλα, πες την αλήθεια. Περίμενες να έρθει κάποιος εξυπνάκιας να στην πει και μετά να τον ξεφτιλίσεις.
naughty, naughty girl...
αυτο που λες εσυ το ειχα ζήσει στην Ιταλία οταν πήγα να επισκεφτω την φιλη μου που σπούδαζε και συγκατοικουσε με μια Εγγλέζα, δεν το πίστευα οτι το ενοούσε!Ένας φίλος μου που σπούδαζε Αγγλία μου είχε πει ότι στη φοιτητική εστία είχε πάει μια μέρα να κάνει μπάνιο (στο κοινό μπάνιο του ορόφου) και η μπανιέρα ήταν γεμάτη ως επάνω με τα απόνερα του προηγούμενου, ο οποίος περιχαρής είπε στο φίλο μου "τα άφησα για να κάνεις κι εσύ μπάνιο"....
@iridra Αυτό που λες μας έτυχε και εμάς την περασμένη εβδομάδα. Ήμασταν καλεσμένοι σε ένα φιλικό ζευγάρι (Καναδή-Ιταλός) που έμεναν στον τέταρτο όροφο. Άνοιξα το παράθυρο να καπνίσω και το μάτι μου έπεσε στο από κάτω απέναντι διαμέρισμα που δεν είχε κουρτίνες... Ήταν ένας χώρος γεμάτος σακούλες σκουπιδιών και ένα τραπέζι γεμάτο κουτάκια μπύρας. Οι φίλοι μας μας ενημέρωσαν ότι εκεί ζουν δυο άτομα και τα σκουπίδια αυξάνονται προοδευτικά μέρα με τη μέρα...Eπίσης οι φίλοι μας βάζουν στοίχημα στα πόσα κουτάκια θα γκώσει το τραπέζι και σε πόσο καιρό θα πεταχτούν τα σκουπίδια
"
Μου κάνεις πλάκαα..???? Σαν τα πατάκια που βλέπω καμία φορά και απορώ ποιος άνθρωπος θα έβαζε ένα τέτοιο γύρω από την λεκάνη του....? Τι μαθαίνει κανείς!!'Ένα ακόμη πράγμα που δεν μπορώ να χωνέψω, είναι ότι σε αρκετά παλιά σπίτια υπάρχει ενσωματωμένη μοκέτα στην τουαλέτα...Ναι, ναι και γύρω από την λεκάνη. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνεται εκεί και πως την καθαρίζεις μπλιαχ