ikarialover
Member
Διάβασα τις περιπέτειές σας και ομολογώ ότι θαύμασα το κουράγιο σας!! Φαντάζομαι τι βρώμα θα αντικρίσατε... Να περνάτε πολύ όμορφα πλέον και αναμένουμε τη συνέχεια και το τέλος της ιστορίας!
Καλή συνέχεια στη νέα ζωή και εύχομαι όχι άλλες τόσο τραγικές περιπέτειες παρά μόνο όμορφες.
Δεν ξέρω αν θα σε κάνει να νιώσεις λίγο καλύτερα εσείς τουλάχιστον επιλέγατε το σπίτι ενώ αντίθετα με πόλεις σε άλλες χώρες, έστω και μικρότερες δηλώνεις ενδιαφέρον για το σπίτι και ΑΝ θέλει ο ιδιοκτήτης/μεσίτης στο δίνει διαλέγοντας από πλήθος ανθρώπων όπως προανέφερε και ένα άλλο μέλος, φυσικά λόγω τις αυξημένης ζήτησης.
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές να είσαι καλάΚαλή συνέχεια στη νέα ζωή και εύχομαι όχι άλλες τόσο τραγικές περιπέτειες παρά μόνο όμορφες.
Δεν ξέρω αν θα σε κάνει να νιώσεις λίγο καλύτερα εσείς τουλάχιστον επιλέγατε το σπίτι ενώ αντίθετα με πόλεις σε άλλες χώρες, έστω και μικρότερες δηλώνεις ενδιαφέρον για το σπίτι και ΑΝ θέλει ο ιδιοκτήτης/μεσίτης στο δίνει διαλέγοντας από πλήθος ανθρώπων όπως προανέφερε και ένα άλλο μέλος, φυσικά λόγω τις αυξημένης ζήτησης.
Χαχα σε ευχαριστούμε πολύ. Τώρα που τα σκέφτομαι και εγώ μας θαυμάζω γιατί πραγματικά άλλο να τη φαντάζεσαι και άλλο να τη βλέπεις αυτήν την απύθμενη βρώμα....Αναμένετε τις φωτογραφίες....Διάβασα τις περιπέτειές σας και ομολογώ ότι θαύμασα το κουράγιο σας!! Φαντάζομαι τι βρώμα θα αντικρίσατε... Να περνάτε πολύ όμορφα πλέον και αναμένουμε τη συνέχεια και το τέλος της ιστορίας!
Όταν έρθεις να σε φιλοξενήσω θα σε βάλω να κοιμηθείς στο πάτωμαΕ πως κάνεις έτσι. Φαίνεται ξεκάθαρα πως είχαν καθαρισει!!
Αγαπητή coco, τώρα το απολαμβάνουμε στο έπακρο το σπίτι μας. Τον τελευταίο μήνα κατάφερα να ξεπεράσω την αηδία μου και να πατήσω για πρώτη φορά ξυπόλητη στο πάτωμαΚαθαρισα 2 φορες σπιτι και δωματιο οταν τα κοριτσια μου σπουδαζαν Λονδινο.Ως τοτε δεν ειχα φανταστει πως μπορει να ειναι ενα σπιτι που ζουν ανθρωποι μεσα τοσο πολυ βρωμικο.Με επιασε στεναχωρια διαβαζοντας την ιστορια σου..Τουλαχιστον ειναι ενταξει τωρα...απολαυσε το.