KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
τώρα ανακάλυψα την ιστορια σου και τη διάβασα μονορουφι . Απολαυστική !
καλά να περνάτε .....
καλά να περνάτε .....
Μια φορα την ημερα μπάνιο θεωρείται μεγάλη βρωμιά στη λατινική αμερική. Τα παιδάκια στα σχολεια της κουβας τραγουδάνε το πρωί "είμαι κουβανός, κάνω τρία ντούς την ημερα". Πριν από λίγο καιρό σε μια τράπεζα στην Κουβα η υπάλληλος άφησε το ταμείο κι έφυγε για να πάει σπίτι της να κάνει ντούς γιατί ίδρωσε κι όταν διαμαρτυρηthηκα με κοιτούσαν όλοι περίεργα και μια κυρια μου είπε "μα δεν ακούσατε; αφού ίδρωσε η κοπέλα". Γενικώς το να κανεις μονο μια φορα μπάνιο την ημερα θεωρείται αίσχος και η διαφορα είναι πραγματική, οι άνθρωποι στη λατινική αμερική απλά μοσχομυρίζουν.Δηλαδή έχεις πετύχει αρκετούς Έλληνες που δεν κάνουν 1 φορά την ημέρα μπάνιο ή απλά μυρίζουμε διαφορετικά και τους κακοφαίνεται ;
Χιχι τώρα μου ήρθε τραγουδάκι για τους Βρετανούς."Τα παιδάκια στα σχολεια της κουβας τραγουδάνε το πρωί "είμαι κουβανός, κάνω τρία ντούς την ημερα".
Έχω ένα χιουμοριστικό βιβλιαράκι από την περίοδο που σπούδαζα στο UK με τίτλο "The How to be British Collection". Μέσα έχει διάφορα ενδεικτικά της ιδιοσυγκρασίας τους, συνοδευόμενα από σκιτσάκια. Έχει ένα λοιπόν με μια κυριούλα να κάθεται σε ένα ελεεινής βρωμιάς δωμάτιο (σαν αυτά της γνωστής εκπομπής καλή ώρα) και να πίνει αγέρωχη το τσάι της λέγοντας "You can tell I'm British because I'm not bothered about a bit of dust".Χιχι τώρα μου ήρθε τραγουδάκι για τους Βρετανούς.
" I am a British man, and I take once per week a bath"
Σε ευχαριστούμε πολύ kanarinaki.Πωπω διάβασα το θέμα σας,καλά κάνατε και τα χώσατε στον μεσίτη το ίδιο θα έκανα κι εγώ.Είναι σαν να διάβαζα δική μου αντίδραση.Και το βλέμμα που είχες όταν μπήκες στο σπίτι,προσωπικά παίζει να είχα μπήξει και τα κλάματα..Αλλά τα καταφέρατε, μπράβο
Xαχαχαχα φαντάζομαι ,σε θέλω μάχιμη και με το σπαθί στο χέρι !!Σε ευχαριστούμε πολύ kanarinaki.
Γενικά έχουμε ρίξει κάτι ομηρικούς καβγάδες με το μεσίτη που δεν μπορώ να σας τους περιγράψω.
Που να δείτε τι θα γίνει και την άλλη εβδομάδα που θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Θα σας μεταφέρω τον παλμό.