jimp
Member
Μην ξεχνιόμαστε και από ξενοδοχεία βάζουμε.
Μέσα απο το site της RyanAir που το βρίσκεις το link? Γιατι που προσπαθώ με πετάει σε site ryanair.com/ie και μου δείχνει προσφορές για Δουβλίνο μόνο! Το ίδιο και στα ενημερωτικά email που λαμβάνω! Μπορεί να γίνει απο κάπου αλλαγή και να μπεί η Ελλάδα default ?Η προσφορά της ryanair για τις 22/11
https://www.ryanair.com/gr/el/plan-trip/explore/Blackfriday3
Άνοιξε κανονικά το site της ryan, ό,τι προσφορά έχει θα σου τη δείξει κανονικά πια. Αυτό το είχα βάλει τις πρώτες πρωινές ώρες της 22/11 που ακόμα δεν είχε ανακοινωθεί η προσφορά.Μέσα απο το site της RyanAir που το βρίσκεις το link? Γιατι που προσπαθώ με πετάει σε site ryanair.com/ie και μου δείχνει προσφορές για Δουβλίνο μόνο! Το ίδιο και στα ενημερωτικά email που λαμβάνω! Μπορεί να γίνει απο κάπου αλλαγή και να μπεί η Ελλάδα default ?
Γιατί δεν προωθεί μάλλον τα δρομολόγια από Ελλάδα ως νέα; Πέρσι ήδη είχε βάλει προσφορά με 5 ευρα τον Σεπτέμβρη πριν τα μόνοευρα τον Νοέμβρη. Η προώθηση του Αθήνα Βερονα με 9 ευρώ έτρεξε ήδη.Μπήκε το 1€ της Volotea αλλά αφορά ως επί το πλείστον εσωτερικές πτήσεις σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία
Γιατί @paefstra, γιατί?
Νομίζω τα 1ευρα είναι για πτήσεις μέχρι Απρίλιο.Γιατί δεν προωθεί μάλλον τα δρομολόγια από Ελλάδα ως νέα; Πέρσι ήδη είχε βάλει προσφορά με 5 ευρα τον Σεπτέμβρη πριν τα μόνοευρα τον Νοέμβρη. Η προώθηση του Αθήνα Βερονα με 9 ευρώ έτρεξε ήδη.
1€ και 5€ απο Αθήνα ??!Νομίζω τα 1ευρα είναι για πτήσεις μέχρι Απρίλιο.
Περσι ηταν τελικη τιμη1€ και 5€ απο Αθήνα ??!
.
Κάθε πέρσι και καλύτερα!!!Περσι ηταν τελικη τιμη
Oh yes! Υπάρχει ακόμα ελπίδαΝομίζω τα 1ευρα είναι για πτήσεις μέχρι Απρίλιο.