• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Τουρκία Ίντερνετ τηλεφωνία στην Κωνσταντινούπολη

japetus

Member
Για την τηλέφωνο συγγενείς και φίλους στην Ελλάδα σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω Viber.
Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα με viber και την bnesim μπορείς να την εκδώσεις όταν πρόκειται να ταξιδέψεις. Αν επιλέξεις το πρόγραμμα χωρίς χρονικό όριο, μπορείς να τη βγάλεις και άμεσα και ισχύει μέχρι να τελειώσουν τα Gb.
Σχετικά με τις κλήσεις με viber out σκέψου σαν εναλλακτική και την callingcredit.com που προσφέρει κι αυτή πολύ φτηνές εξερχόμενες με εμφάνιση του κανονικού αριθμού σου στον καλούμενο.

gusboc

Member
Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα με viber και την bnesim μπορείς να την εκδώσεις όταν πρόκειται να ταξιδέψεις. Αν επιλέξεις το πρόγραμμα χωρίς χρονικό όριο, μπορείς να τη βγάλεις και άμεσα και ισχύει μέχρι να τελειώσουν τα Gb.
Σχετικά με τις κλήσεις με viber out σκέψου σαν εναλλακτική και την callingcredit.com που προσφέρει κι αυτή πολύ φτηνές εξερχόμενες με εμφάνιση του κανονικού αριθμού σου στον καλούμενο.
Πολύ ενδιαφέρον αυτό με την callingcredit.com, χρεώνεσαι μετά από κάθε κλήση ή προαγοράζεις χρόνο δίνοντας κάποιο ποσό?

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Καλησπέρα. Για να εχω internet στην Τουρκία συμφέρει να εχω Rent & Connect,
BNESIM ή Poginet Data SIM;

Last edited:

eva.library

Member
Καλησπέρα!
Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος εφαρμογή offline χαρτη της Κωνσταντινούπολης για περιήγηση χωρίς ιντερνετ στους δρόμους και να έμεινε ευχαριστημένος να μας συστήσει να κατεβάσουμε εφαρμογή?

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Επειδή κανένα απο τα δύο κινητά μας δεν έχει δυνατότητα e sim προσανατολίζομαι στο να πάρω μαζί μια τρίτη συσκευή που πλέον δεν χρησιμοποιώ και να πάρουμε απο turkcell μια κάρτα με κάποιο πακέτο για να μας καλύψει 5 μέρες. Γνωρίζει κανείς το κόστος και αν υπάρχει κάποιο πραγματικά unlimited πακέτο για αυτές τις μέρες.

Μέσω booking βρήκα επίσης την επιλογή για ενοικίαση mobile wifi Modem με απεριοριστα δεδομένα που ξεκινάει απο 15/ ημέρα ή με επιλογή πακέτου περισσότερων ημερών και συγκεκριμένα για 5 ημέρες που μας ενδιαφέρει στα 39.99. Αναφέρουν πως γίνεται παράδοση και παραλαβή απο το κατάλυμα και είναι πραγματικά απεριόριστα τα πακέτα. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς και εξυπηρετήθηκε και σχετικά με την διάρκεια της μπαταρίας θα μας καλύπτει έστω για κανένα 6ωρό ή θα πρέπει να κουβαλάμε και το power bank παραμάσχαλα ?

MarieAries

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Αφρική
Καλησπέρα. Για να εχω internet στην Τουρκία συμφέρει να εχω Rent & Connect,
BNESIM ή Poginet Data SIM;

Εγώ χρησιμοποιώ την BNESIM εδώ και ένα χρόνο και έχω πάει πολλές φορές τουρκία. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τις άλλες δύο δεν τις γνωρίζω.

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Σχετικα με τη BNE eSim τα πακετα συμφερουν αρκετα μπορω να πω. Παρατηρω τωρα οτι για καθε ατομο που προσκαλεις αυτος παιρνει 5€ και εσυ παιρνεις 2 BNE (2 ευρω στο πορτοφολι της εφαρμογης) οταν πραγματοποιησει το ατομο που προσκαλεσες μια συναλλαγη.

Ωστοσο για iphone (αν και λιγο οφ τοπικ), μηπως εχετε γνωση αν μπορω να εχω ενεργοποιημενο μονο αυτη τη sim και τελειως απενεργοποιημενη την ελληνικη sim ωστε να μην χρεωνομαι;

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.775
Μέλη
39.509
Νεότερο μέλος
pantelis93

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom