Περιλαμβάνει κ ίντερνετ;Καλησπέρα στην ομάδα,
Πάω και εγώ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ σε λίγες μέρες. Πήρα την COSMOTE και μου ενεργοποίησε το TRAVEL PASS και μου είπε το χρησιμοποιώ κανονικά, σαν να είμαι Ελλάδα. Ξέρετε κάτι;
Περιλαμβάνει κ ίντερνετ;Καλησπέρα στην ομάδα,
Πάω και εγώ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ σε λίγες μέρες. Πήρα την COSMOTE και μου ενεργοποίησε το TRAVEL PASS και μου είπε το χρησιμοποιώ κανονικά, σαν να είμαι Ελλάδα. Ξέρετε κάτι;
Είναι σαφώς ασύμφορο το πρόγραμμα της Cosmote.Ακριβώς αυτό.Το είπαν όμως όταν το ενεργοποίησαν;Κατά τα άλλα το χρησιμοποιείς όπως το πρόγραμμα που έχεις.
Μακάρι να το είχα δοκιμάσει να σου πω την άποψη μου.Ευχαριστώ πολύ!
Για bitaksi με βλέπω, δεν εξυπηρετεί το uber από ό, τι διαβάζω στις πόλεις που θα πάω.
Αγοράζοντας τοπική sim, το τηλέφωνο σου θα κλειδώσει μετά από ένα χρόνο για όλους τους παρόχους στην τουρκια. Να το έχεις υπόψιν, και φυσικά να το γνωστοποιήσεις αν θελήσεις να το πουλήσεις στον καινούριο κάτοχο.Ευχαριστώ πολύ! Ναι, ναι, έχω whatsapp, απλά λέμε να πάρουμε τοπική sim και με τον αριθμό εκείνο να πορευτούμε.
Και ναι, δε χάνω κάτι να δοκιμάσω και την uber μπας και.
OperatorsΤι εννοείται θα κλειδώσει; μπορείτε να το εξηγήσετε λίγο;
Ε άμα δεν απαντήσεις στην κλήση και δεν έχεις ενεργοποιημένο τηλεφωνητή δε θα χρεωθείς (και θα μπορείς να καλέσεις πίσω αργότερα)Διαβάζοντας κατέληξα και εγώ να κάνω χρήση esim της airalo (υπάρχει και σχετική εφαρμογή) λύνοντας το θέμα των δεδομένων.
Για κλήσεις προς Ελλάδα σκοπεύω να χρησιμοποίηση το Viber out.
Απορία ακόμα έχω αν θα μπορώ να ενημερώνομαι για τις εισερχόμενες κλήσεις χωρίς χρέωση. Χωρίς δηλαδή ενεργοποιημένη την περιαγωγη.
Πρόσεχε τις ρυθμίσεις APN της airalo να είναι σωστές.Διαβάζοντας κατέληξα και εγώ να κάνω χρήση esim της airalo (υπάρχει και σχετική εφαρμογή) λύνοντας το θέμα των δεδομένων.
Για κλήσεις προς Ελλάδα σκοπεύω να χρησιμοποίηση το Viber out.
Απορία ακόμα έχω αν θα μπορώ να ενημερώνομαι για τις εισερχόμενες κλήσεις χωρίς χρέωση. Χωρίς δηλαδή ενεργοποιημένη την περιαγωγη.
Ειμαι με καρτοκινητο (f2go) οπωτε δε φοβάμαι για χρεώσεις.Πρόσεχε τις ρυθμίσεις APN της airalo να είναι σωστές.
Χρησιμοποιεί το δίκτυο της Vodafone.
Αν δεν απαντήσεις όπως είπε και ο @mourohavlos στις εισερχόμενες, δεν θα χρεωθείς. Αν χρεωθείς χωρίς να απαντήσεις, όταν επιστρέψεις Ελλάδα κάνεις άρνηση κλήσης και επιστροφή χρημάτων.