εσύ θα μου πεις.Εγώ έχω esim. Λες να με συμφέρει καλύτερα;
θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για εγκατάσταση. ποια εταιρία είναι;esim μου βγήκε από το site που έδωσες 10GB με ένα κουπόνι που έβαλα 12$. Αρκετά καλή τιμή. Το προχωράω η πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;
Έτσι φαίνεται! Αν με πάρουν στο κινητό απλα δεν το σηκώνω ;εσύ θα μου πεις.
Find and compare best prepaid eSIM for travelers | esimdb
κατεβάζεις την εφαρμογή της εταιρείας που θες κάνεις εγκατάσταση τησ κάρτας και ΟΚ.
View attachment 393117
Το μεγαλύτερο εδώθα ακολουθήσεις τις οδηγίες για εγκατάσταση. ποια εταιρία είναι;
είναι πολύ καλή και αξιόπιστη εταιρεία. ακολουθείς τις οδηγίες εγκατάστασης.
Απο τι είδα δεν αξίζει της Ευρώπης, αφού μόνο Τουρκία θα είμαστε.είναι πολύ καλή και αξιόπιστη εταιρεία. ακολουθείς τις οδηγίες εγκατάστασης.
η ιδία βγάζει και ένα πακέτο για Ευρώπη που κοστίζει λίγο παραπάνω , έχει και Τουρκία μέσα. δες το και αυτό αν δεν έχεις προχωρήσει στην αγορά.
όταν δεχτείς κλήση δεν απαντάς. δεν χρεώνεσαι για κάτι. για να κάνεις κλήσεις από εκεί φόρτωσε μερικά χρήματα στο βαιμπερ η στο σκαιπ η φέις τάιμ αν έχει μηλοφωνο, και είσαι μια χαρα.
για να καλείς αλλα νουμνερα που τυχόν δεν έχουν βαιμπερ.Απο τι είδα δεν αξίζει της Ευρώπης, αφού μόνο Τουρκία θα είμαστε.
Στο Viber δεν χρειάζεται να βάλεις χρήματα μιας και οι κλήσεις είναι δωρεάν απο viber σε viber.
Αγόρασα την esim με 10GB, στα 12.6$. Τους έκλεψα κανονικάγια να καλείς αλλα νουμνερα που τυχόν δεν έχουν βαιμπερ.
αλλά εσύ θα το κρίνεις.
καλό ταξίδι.
συνδέεσαι μόνο με το δίκτυο της τουρκ τελεκομ, (αβεα)Αγόρασα την esim με 10GB, στα 12.6$. Τους έκλεψα κανονικά
ειναι μια τεχνολογία αυτή που προτείνετε παραπάνω που δεν Πρόκειται να ευδοκιμήσει καθως όλο και περισσότεροι κατασκευαστές σιγά σιγά ενσωματώνουν τις esim κάρτες στα τηλέφωνα τους. Και κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον θα εξαφανιστεί.Σχετικά με τις esims που τείνουν να γίνουν ο κανόνας πλέον στον τουρισμό λόγω της ευκολίας χρήσης τους, έχει ενδιαφέρον να πούμε ότι υπάρχει πλέον δυνατότητα να λειτουργήσουν και σε κινητά που δεν δέχονται τέτοια κάρτα, χρησιμοποιώντας μια ειδική κανονική sim και το σχετικό της app για android.
Είναι λίγο ακριβή, με τιμές που ξεκινάνε από 30 ευρώ, η τεχνολογία είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, κάποια παλιότερα κινητά δεν υποστηριζονται ούτε και με αυτή, αλλά σίγουρα θα βολέψει κάποιους. Είναι συμβατή μόνο με esims που στέλνουν qr για ενεργοποίηση, όχι με αυτές που απαιτούν δική τους εφαρμογή. Με την airalo δουλεύει κανονικά.
Περισσότερα στο esim.me