kalisoera σας.πρωτη φορα μπαινω στο μπλοκ.ισχυει ακομα αυτή η καναδεζικη know roaming?Εγω εδω και 5 χρόνια χρησιμοποιώ στα ταξίδια μου μια Global sim και έχω βρει την υγειά μου Στην Τουρκία για ενα τριήμερο είχα βάλει 9,99 $ (γύρω στα 8,8 ευρώ) και είχα δεδομένα χωρίς όριο για 3 ημέρες ! Μέχρι live ανταποκριση με Viber απο την Αγία Σοφία έκανα Δεν την αλλάζω με τίποτα. Είναι η τέλεια επιλογή για χώρες με υψηλά τέλη τηλεπικοινωνίας όπως Τουρκία, Σερβία αλλά και χώρες της ΕΕ (την έχω δοκιμάσει σε Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία και Τουρκία).
Προσοχή το κινητό πρέπει να είναι ξεκλείδωτο (το λέει και στην ιστοσελίδα τους) όχι όμως απαραίτητα rooted (πχ έχει τρέξει σε Lenovo rooted, Xiaomi ξεκλείδωτο - όχι rooted, Asus ξεκλείδωτο).
Οσοι ενδιαφέρεστε είναι η καναδέζικη knowroaming https://www.knowroaming.co/order/home/15-knowroaming-global-sim-card.html .
Οποιος θέλει σε προσωπικό μύνημα μπορώ να του δώσω κωδικό για να έχει έκπτωση 30% στην παραγγελία της.
e sim στο τηλέφωνο σας έχετε; αν όχι πάρτε τοπική σιμ.
από ότι είδα δεν υποστηρίζει esim, άρα πας για τοπική κάρτα.Πως ξέρω αν έχω esim? Το κινητό μου είναι Samsung s10+
Εγώ έχω esim. Λες να με συμφέρει καλύτερα;από ότι είδα δεν υποστηρίζει esim, άρα πας για τοπική κάρτα.
διάβασε παρακάτω το λινκ που παραθέτω. είναι ενημερωμένο και θα βοηθήσει.
για όποιον/α έχει esim είναι όλα απλά. και κυρίως πολύ φτηνά.
Turkey