sirley_22
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεβαδα, Νησια Σολομωντα
ειρηνη υμιντο κεφαλι το δικο σου τα παει καλα με τα ελληνικα?
ειρηνη υμιντο κεφαλι το δικο σου τα παει καλα με τα ελληνικα?
αγαπητη, η παραθεση ηταν για taver, όχι για σενα. αυτός αντέχει κ αμφιβαλω πολύ αν θελει ειρηνη. 2 boring.ειρηνη υμιν
για να πω τη μαυρη μου αληθεια, δεν εχω καταλαβει χριστο απο αυτα που γραφει ο taver.αγαπητη, η παραθεση ηταν για taver, όχι για σενα. αυτός αντέχει κ αμφιβαλω πολύ αν θελει ειρηνη. 2 boring.
Ναι. Και οι παραθέσεις που έκανες με επιβεβαιώνουν απολύτως.το κεφαλι το δικο σου τα παει καλα με τα ελληνικα?
Γυρω γυρω ολοι στη μεση ο Μανωλης. Καλη χρονια!Ναι. Και οι παραθέσεις που έκανες με επιβεβαιώνουν απολύτως.
οχι εγω δεν συμφωνω οτι η Ρωμη ειναι τουλαχιστον μετρια.. και ουτε ειμαι ατομο που δεν εχω ταξιδεψει (εχω παει ως τωρα σε επτα χωρες της ευρωπης κ στην αμερικη) και δεν θεωρω οτι η Ρωμη υστερει σε κατι σαν πρωτευουσα.. ισα ισα θεωρω πως ειναι για ολα τα γουστα και για ολα τα βαλαντια..δεν καταλαβαινω βεβαια γιατι το να δημιουργηθει εντυπωση για μια πολη που δεν εχει καμια ελλειψη απο τουρισμο ειναι θεμα. Οπως και να εχει, νομιζω ολοι συμφωνουμε στο οτι η Ρωμη ειναι τουλαχιστον μετρια.
Συγγνώμη αλλά σε τι; Ποια μικρή πόλη της Ιταλίας θυμίζει κάποια μικρή πόλη της Ελλάδας;(η Ιταλια ειναι μια κουκλα και μου θυμιζει Ελλαδα)