• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έχετε κερδίσει ποτέ σε ταξιδιωτικό διαγωνισμό;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Με αφορμή τους ταξιδιωτικούς διαγωνισμούς που "τρέχουν" αυτή την εποχή, αναρωτήθηκα αν υπάρχουν κάποιοι ανάμεσά μας που έχουν κερδίσει σε τέτοιους.

Και δεν εννοώ τους διαγωνισμούς που γίνονται στο forum ή κάτι παρόμοιο, αλλά διαγωνισμούς που κάποιοι κέρδισαν εισιτήρια, διαμονές ή πακέτα διακοπών σε διαγωνισμούς αεροπορικών εταιρειών, ξενοδοχείων κλπ.

Και για να κάνω την αρχή, πριν αρκετά χρόνια, το 2004 είχα κερδίσει σε corporate διαγωνισμό-παιχνίδι της Lufthansa, δύο εισιτήρια για Dusseldorf.
Τα συγκεκριμένα εισιτήρια χρησιμοποιήθηκαν τελικά για 4 ωραίες μέρες στο Amsterdam. Πήγαμε αεροπορικώς στο Dusseldorf (όπου είδαμε μόνο το σιδηροδρομικό σταθμό, το ξενοδοχείο και ένα εστιατόριο) και μετά φύγαμε καρφί με τρένο για το Amsterdam.

Ο τύπος που ήταν μπροστά στο διαγωνισμό για το συγκεκριμένο έπαθλο, μάλλον θα με μισεί ακόμα, αφού του πήρα την πρωτιά στα τελευταία πέντε λεπτά του διαγωνισμού. Ελπίζω πάντως να μην είναι μέλος του travelstories. :D

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Ποτέ δεν έχω κερδίσει..:(
πιστεύω όμως ότι..κάθε σύννεφο έχει ασημένια φόδρα!:p

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
σε διαγωνισμό όχι αλλά σε αποκριάτικο λαχνό, 4 βράδια σε hotel all inclusive στη Ρόδο. πριν 4 χρόνια μήνας Μάης.
κι ενώ εμείς τριγυρνάγαμε ολημερίς στις ομορφιές του νησιού με μηχανάκι και ιχ, οι ξένοι παίρναν θέση από το πρωί στην πισίνα.

PopiTzil

Member
Επόμενο Ταξίδι
...........
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία,Κούβα..
Σε ταξιδιωτικό διαγωνισμό όχι αλλά παλιά είχαμε κερδίσει ενα αμάξι....για να κάνουμε τα ταξίδια μας!!!:clap::clap::clap:

manelaki

Member
Αεροπορικα, αυτοκινητα!!! Τι ακουω; Αυτα ειναι σουπερ δωρα!

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Δεν έχω κερδίσει ποτέ , σε ταξιδιωτικό διαγωνισμό. Μέχρι πέρυσι δεν είχα κερδίσει ούτε σε λαχειοφόρο. Η κακοτυχία έσπασε και κέρδισα φέτος σε ετήσιο χορό Ηπειρωτών ένα τρυπανοκατσάβιδο. Παρ΄όλο που δεν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσω ποτέ ο ενθουσιασμός μου δεν περιγραφόταν.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δεν εχω κερδισει ποτε τιποτα σε κανενα διαγωνισμο. Μηπως φταιει οτι δεν συμμετεχω?

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Δεν εχω κερδισει ποτε τιποτα σε κανενα διαγωνισμο. Μηπως φταιει οτι δεν συμμετεχω?
Εσύ είσαι σαν τη μαμά μου. Πάντα σκέφτεται ότι αν κερδίσει το loto πόσα πράγματα θα κάνει, με την διαφορά ότι δεν έχει παίξει ποτέ στην ζωή της.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα