• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στη Μεσσηνία

chrisbd

Member
Δώδεκα πτήσεις την εβδομάδα δρομολογεί η Aegean που συνδέουν την Καλαμάτα με διεθνείς προορισμούς
Έφτασαν στην Καλαμάτα την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Μαρτίου, αντίστοιχα, οι πρώτοι τουρίστες από Σουηδία και Γερμανία, οι οποίοι πέταξαν από Στοκχόλμη και Μόναχο προς τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με την Aegean Airlines.

Σύμφωνα με εταιρία, η οποία πραγματοποίησε και τα εγκαίνια της βάσης στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» της Καλαμάτας, πρόκειται για μια ακόμη επένδυση που πραγματοποιεί στη χώρα, με στόχο την ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος της.

Η Aegean θα συνδέει την Μεσσηνία με εννέα προορισμούς του εξωτερικού σταδιακά έως τον Μάιο. Ειδικότερα, από την Καλαμάτα θα πραγματοποιούνται πτήσεις προς Ρωσία (Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Καζάν και Ροστόβ), Σουηδία (Στοκχόλμη και Γκέτεμποργκ), Γερμανία (Μόναχο), Ισραήλ (Τελ Αβίβ) και Ουκρανία (Κίεβο).

Όπως αναφέρεται, οι αερογραμμές θα φτάσουν να εκτελούν 12 πτήσεις την εβδομάδα προς τους εν λόγω προορισμούς με ένα Airbus A320/319.

Συνέχεια Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στη Μεσσηνία - oικονομία - Επιχειρήσεις - ΤΟ ΒΗΜΑ

Κανα σύκο γλυκό να τους κερνάτε... και όποιος δε θέλει για τιμωρία να λέει το όνομα του αεροδρομίου για τιμωρία...:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και λαδακι παραγωγης να τους φιλεψουμε.Χαιρομαι για τα νεα αυτα ...μηπως να δρομολογησω κανενα ταξιδακι το καλοκαιρι?

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Μην ανησυχητε,και λαδακι τους δωσανε και ελιτσες και συκακια..μεχρι συγκλινο και λοκανικο..αντε να δουμε,χρειαζεται λιγο αερα η πατριδα..

panpan

Member
Μην ανησυχητε,και λαδακι τους δωσανε και ελιτσες και συκακια..μεχρι συγκλινο και λοκανικο..αντε να δουμε,χρειαζεται λιγο αερα η πατριδα..
Αν και από την πλευρά του πατέρα μου η καταγωγή είναι απ'ο την Μάνη
έπρεπε να γκουγκλάρω την λέξη σύγκλινο.
Σύγκλινο - Ελληνικό Πρωινό - Greek Breakfast

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
γιατι δεν ρωταγες καλε?οπως τα περσσοτερα νοστιμα,ανθυγειινο και παχυντικο..

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Με εστειλες τωρα ..τι δεν το ξερω ..3 χωρια μετα το δικο μου ειναι ..εγω ειμαι απο Αγιο Νικωνα.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Και λαδακι παραγωγης να τους φιλεψουμε.Χαιρομαι για τα νεα αυτα ...μηπως να δρομολογησω κανενα ταξιδακι το καλοκαιρι?
δεν ξέρω αν εμας απο Αθήνα μας συμφέρει με το αεροπλάνο, τώρα με τον καινούργιο δρόμο ο χρόνος έχει μειωθεί αισθητά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom