• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έρχονται προβλήματα στις αεροπορικές πτήσεις

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
μια απο τα ιδια κεγω..
αν ισχυσει η 24ωρη της κυριακης, η πιζα παει περιπατο..:roll:

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Ξέρει κανείς πότε θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την Κυριακή;

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
^οχι...οποιος εχει καποιο νεωτερο φανταζομαι να το ποσταρει...

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
δε μας θελει η τοσκανη...ακυρωνονται οι πτησεις με την απεργια ή εχουν καθυστερηση?σε περιπτωση ακυρωσης πτησης σε καλυπτει η air one?ή επειδη ειναι λοου κοστ και δεν ειναι υπαιτιοτητα της μενεις στα κρυα του λουτρου?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
δε μας θελει η τοσκανη...ακυρωνονται οι πτησεις με την απεργια ή εχουν καθυστερηση?σε περιπτωση ακυρωσης πτησης σε καλυπτει η air one?ή επειδη ειναι λοου κοστ και δεν ειναι υπαιτιοτητα της μενεις στα κρυα του λουτρου?

με την απεργια, αν ειναι 24ωρη ακυρωνονται οι πτησεις..

δεν εχω ψαξει ακομη ποια ειναι η πολιτικη της συγκεκριμενης εταιριας, αλλα σε αντιστοιχη περιπτωση με αλλη low cost, επικοινωνησα μαζι τους, εκλεισα εισιτηριο με την επομενη διαθεσιμη πτηση, χωρίς να πληρωσω διαφορά και εν συνεχεια το κυνηγησα μέσω επιστολών και τηλεφωνων και ελαβα τα χρήματα για την διαμονη μου τις εξτρα μερες και την διατροφη απο την εταιρία (αλλά αρκετό καιρό μετα, τυπου 2 μηνες, αν θυμαμαι καλα..)..υπαρχει και σχετικο θεμα στο φορουμ!

GTS

Member
με την απεργια, αν ειναι 24ωρη ακυρωνονται οι πτησεις..

δεν εχω ψαξει ακομη ποια ειναι η πολιτικη της συγκεκριμενης εταιριας, αλλα σε αντιστοιχη περιπτωση με αλλη low cost, επικοινωνησα μαζι τους, εκλεισα εισιτηριο με την επομενη διαθεσιμη πτηση, χωρίς να πληρωσω διαφορά και εν συνεχεια το κυνηγησα μέσω επιστολών και τηλεφωνων και ελαβα τα χρήματα για την διαμονη μου τις εξτρα μερες και την διατροφη απο την εταιρία (αλλά αρκετό καιρό μετα, τυπου 2 μηνες, αν θυμαμαι καλα..)..υπαρχει και σχετικο θεμα στο φορουμ!
Θρυλικό θέμα θα έλεγα....μια λατίνα σε μεγάλη φόρμα.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Air traffic implies a relevant number of factors that, as a rule, go well beyond and do not depend on airline companies. Any malfunction caused by air traffic control towers, staff strike and bad weather conditions are to be considered beyond our responsibility and therefore cannot be ascribed to our airline company.
We will make all efforts to deal with them and reduce delay factors.

αυτα απ το site της airone

gp123

Member
Δηλαδη ειναι σιγουρο? Δεν προκειται να κριθει παρανομη και καταχρηστικη οπως στο παρελθον?

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Πάντως πριν από μία ώρα που ήμουν στο Βενιζέλος και ρώτησα στο infodesk μου είπαν ότι δεν έχουν κάτι επίσημο ακόμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom