• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Έξτρα χρέωση Ryanair

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Borealis επίσης για τη WEBUY της Πειραιώς, στο όνομα βάζεις κανονικά το όνομά σου όπως εμφανίζεται στην άλλη σου κάρτα. Γενικά αυτό με την άυλη θέλει κάποια εξοικείωση, αλλά είναι μόνο την πρώτη φορά το θέμα! Απλώς φύλαξε τον τριψήφιο κωδικό σου για να μη χρειαστεί να την καταργήσεις.

Αν έχεις λογαριασμό Πειραιώς, κάθε μεταφορά χρηματικού ποσού που θα κάνεις από/προς τον κανονικό σου λογαριασμό και από/προς την prepaid σου θα χρεώνεται 2 ευρώ. Μόνο οι πρώτες δύο φορές είναι δωρεάν.

Δηλάδη, εγώ τώρα που έχω βάλει λεφτά από το λογαριασμό μου στη WEBUY 2 φορές, την τρίτη θα πληρώσω έξτρα 2 ευρώ. Το ίδιο και αν θέλω να τα μετακινήσω ξανά από τη WEBUY στο λογαριασμό μου.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ωραία, φτάνω εκεί και πατάω πρεπειντ, εκεί που γράφει νούμερο και ημερομηνία λήξης και αριθμό ασφαλείας τι κάνω? αυτό δεν μπόρεσα να καταλάβω για αυτό και δεν ξεκίνησα ποτέ την διαδικασία.

Θεωρητικά η Πειραιώς σου έχει δώσει τον 13ψήφιο κωδικό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης, και το τριψήφιο κωδικό.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Borealis επίσης για τη WEBUY της Πειραιώς, στο όνομα βάζεις κανονικά το όνομά σου όπως εμφανίζεται στην άλλη σου κάρτα. Γενικά αυτό με την άυλη θέλει κάποια εξοικείωση, αλλά είναι μόνο την πρώτη φορά το θέμα! Απλώς φύλαξε τον τριψήφιο κωδικό σου για να μη χρειαστεί να την καταργήσεις.

Αν έχεις λογαριασμό Πειραιώς, κάθε μεταφορά χρηματικού ποσού που θα κάνεις από/προς τον κανονικό σου λογαριασμό και από/προς την prepaid σου θα χρεώνεται 2 ευρώ. Μόνο οι πρώτες δύο φορές είναι δωρεάν.

Δηλάδη, εγώ τώρα που έχω βάλει λεφτά από το λογαριασμό μου στη WEBUY 2 φορές, την τρίτη θα πληρώσω έξτρα 2 ευρώ. Το ίδιο και αν θέλω να τα μετακινήσω ξανά από τη WEBUY στο λογαριασμό μου.
ακριβώς έτσι...άριστη η βαλίτσα μας...!!!!

θέλει λίγο κόπο να καταλάβεις πως μεταφέρεις λεφτά (όχι και τρομερό),και να σας κόψω το χρόνο που έχασα εγώ, είναι στην πρώτη από τις επιλογές στο μενού στα αριστερά, του winbank μάλιστα ;)
δηλαδή δεν είναι στις "μεταφορές"

καλά ψώνια!! :clap::clap:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
από τις 15/12, οι Ryanair αυξάνεις τις χρεώσεις της σε:
5 ευρώ ακριβότερα την κάθε παραδοτέα αποσκευή
κι εκτύπωση νέας κάρτας boarding στο αεροδρόμιο, από 40 ευρώ σε 60

ευχαριστώ

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Τον εκτυπωτή να ήθελες να αγοράσεις, λιγότερα θα έδινες!
πλάκα, πλάκα ναι

Epson Stylus SX130 Inkjet Πολυμηχάνημα & Μελάνι T1281 Black - Πολυμηχανήματα - plaisio.gr

σε λίγο η Ryanair, στην επιλογή, αν θες να αγοράσεις την "Ειδική Βαλίτσα" για χειραποσκευή, θα έχει κι την επιλογή να αγοράσεις τον "Ειδικό Εκτυπωτή" :Ρ

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
δεν εχω πεταξει ποτε με ryanair και ενω καποτε την υποστηριζα τωρα το εχουν παραξεφτιλισει το θεμα .. κοιτουσα για Βρυξελλες,Μιλανο και Ρωμη απο Θεσσαλονικη και το πιο φθηνο ητανε 90 ευρω για Ρωμη μονο το εισιτηριο,για Βρυξελλες 160 και το Wroclav-Chania το καλοκαιρι κοντα 200 ευρω ... Low cost και λαλακιες ....

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Εννοείς ότι κοιτούσες για την πόλη του Σαρλερουά και την πόλη του Μπέργκαμο. Το τονίζω γιατί μας διαβάζουν και μη γνώστες των αεροπορικών.
Ναι σωστα εχεις δικιο .. ετσι και αλλιως αν ταξιδευα δεν θα πηγαινα ουτε Μιλανο ουτε Βρυξελλες,αλλα σε γειτονικες πολεις γιαυτο εκ παραδρομης το ανεφερα .. τελοσπαντων η ουσια ειναι οτι πλεον μονο low cost δεν πρεπει να θεωρειται .. (τουλαχιστον στους προορισμους απο και προς Ελλαδα,στις αλλες χωρες δεν ξερω τι παιζει)

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ναι σωστα εχεις δικιο .. ετσι και αλλιως αν ταξιδευα δεν θα πηγαινα ουτε Μιλανο ουτε Βρυξελλες,αλλα σε γειτονικες πολεις γιαυτο εκ παραδρομης το ανεφερα .. τελοσπαντων η ουσια ειναι οτι πλεον μονο low cost δεν πρεπει να θεωρειται .. (τουλαχιστον στους προορισμους απο και προς Ελλαδα,στις αλλες χωρες δεν ξερω τι παιζει)
από πολωνία μπορείς να βρεις κι με 1 ή με 5 ευρώ ;)

thessaris

Member
Μια χαρά lowcost είναι. 30 ? πήγαινε έλα είδα τυχαία εισιτηριάκι για ένα Σ/Κ του Φλεβάρη από Θεσσαλονίκη. Και φυσικά αντίστοιχες τιμές ισχύουν κατά περιόδους για όλους τους προορισμούς από τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης μπορεί, αν δεις από τώρα για καλοκαίρι, να βρεις πολύ ακριβές τιμές, όμως βγάζουν ξαφνικά κάτι 10 ? πήγαινε έλα ένα δυο μήνες πριν. Οπότε θέλει συνεχή παρακολούθηση για φτηνές τιμές.

kabamarou

Member
Οσον αφορά την WEBUY της Πειραιώς μπορεί να πάρει κάποιος τηλέφωνο στην Πειραιώς και να τον καθοδηγήσει ο-η υπάλληλος βήμα βήμα για το τι θα κάνει.
Σχετικά με τις τιμές έχω να πω ότι μπορεί να βρει κάποιος απίστευτες τιμές(12? και 15?) για πάνε έλα Ρώμη και Μιλάνο(μπέργκαμο) από Θεσσαλονίκη αρκεί να έχει το περιθώριο να ταξιδέψει οποιαδήποτε στιγμή και να μπαίνει να τσεκάρει καθημερινά τις τιμές που συνεχώς αλλάζουν και να μπορεί να βολευτεί και με μια χειραποσκευή επίσης.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom