maria_va
Member
Εντάξει, το σηκώνει και το μέρος, σεντόνια αξίζουν να γραφτούν. Εγώ έπαθα πλάκα, ήταν ανώτερο των προσδοκιών μου. Νομίζω ότι πολλοί θα εκτιμήσουν το διήγημά σου
|
|
|
|
Έπρεπε να έχω έρθει μαζί! Είναι ωραίος προορισμός τελικά!Απλώς επειδή εγώ ταξίδεψα μόνος μου και δεν είχα κάποιον για να μοιραστώ τα έξοδα, προτίμησα το οργανωμένο γκρουπ για να μου έρθει κάπως πιο οικονομικά η περιήγηση και να έχω επίσης εξασφαλισμένη την ξενάγηση.
Έπρεπε! Ας πρόσεχες...Έπρεπε να έχω έρθει μαζί! Είναι ωραίος προορισμός τελικά!
|
|
Μα καλά, κάθε βράδυ ο ίδιος χαβάς;Δεύτερη βραδιά στο Σιέμ Ριπ
Μια γλυκούλα Καμποτζιανή με φώναξε από την απέναντι πλευρά του δρόμου, όπου βρισκόταν μαζί με άλλες έξω από τον χώρο όπου προσέφεραν μασάζ. Με ρώτησε αν θα ήθελα να μου κάνει μασάζ. “Όχι, ευχαριστώ”, της απάντησα, αλλά αυτή επέμενε.
Δεν νομίζω ότι αυτή η εικόνα αντιπροσωπεύει το Σιέμ Ριπ.Μα καλά, κάθε βράδυ ο ίδιος χαβάς;
@Sassenach77 ετοιμάζω το τελευταίο πια κομμάτι της ιστορίας μου. Πάντως αν και οι φωτογραφίες μου είναι κινητο-ερασιτεχνικές, δεν μπορείς να πεις! Δεν τη βγάλαμε ξεροσφύρι!Ελπίζω να μην τη βγάλουμε ξεροσφύρι, να δούμε και καμια φωτογραφία
Περιμένω το τέλος του μυθιστορήματος σου!ετοιμάζω το τελευταίο πια κομμάτι της ιστορίας μου.