erodios
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα φεγγάρια μου
Μετά από δύο αναβολές η τρίτη φορά είναι η τυχερή ελπίζω. Μέχρι και Ισπανικά άρχισα να μαθαίνω με το Duolingo!
Μετά από δύο αναβολές η τρίτη φορά είναι η τυχερή ελπίζω. Μέχρι και Ισπανικά άρχισα να μαθαίνω με το Duolingo!
@katkats νομίζω πως το νήμα είναι έτοιμο να μεταφερθεί στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες. Θα ήθελα όμως τα κεφάλαια να αντιστοιχούν στις αναρτήσεις της "ιστορίας σε εξέλιξη" και να έχουν σαν ονομασία τους τίτλους των ξεχωριστών αναρτήσεων. Ευχαριστώ!Ακριβώς έναν μήνα μετά την αρχική ανάρτηση νομίζω πως η εξιστόρησή μου έχει πλέον ολοκληρωθεί. Διόρθωσα χτες και όποια γραμματικά/συντακτικά λάθη βρήκα στο κείμενο. Όσα δεν τα είδα δεν πειράζει. Ας μείνουν.
@katkats νομίζω πως το νήμα είναι έτοιμο να μεταφερθεί στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες. Θα ήθελα όμως τα κεφάλαια να αντιστοιχούν στις αναρτήσεις της "ιστορίας σε εξέλιξη" και να έχουν σαν ονομασία τους τίτλους των ξεχωριστών αναρτήσεων. Ευχαριστώ!
Μολονότι έχω επισκεφτεί και τις δύο χώρες, δεν τις έχω συνδυάσει ποτέ στο ίδιο ταξίδι. Απ' ό,τι βλέπω πάντως, σε μια τυχαία αναζήτηση που έκανα στις Πτήσεις Google, υπάρχει απευθείας πτήση από τη Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν) προς το Πουκέτ. Η τιμή του εισιτηρίου που αναφέρεις εξαρτάται φυσικά από την ημερομηνία του ταξιδιού σου.Κανονίζω το ταξίδι για Βιετνάμ και μετά θα ήθελα να περάσω Ταϊλάνδη στο Πουκετ. Το έχει κάνει κανείς? Πώς μπορώ να πάω πιο εύκολα και οικονομικά? Θα μπορούσα είτε από Σαϊγκόν είτε από Ντανανγκ?
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια. Χαίρομαι ιδιαίτερα εάν η ιστορία μου μπορεί να δώσει ιδέες ή να παρακίνησει για ένα ταξίδι στην Καμπότζη.Εξαιρετική ιστορία για ένα μέρος που με ενδιαφέρει ταξιδιωτικά πάρα πολύ. Εδωσες με τον τρόπο σου χρήσιμες πληροφορίες και καλές ταξιδιωτικές ιδέες.
Μετά το "Μάτσου Πίτσου της Ανατολής" σειρά έχει το αυθεντικό Μάτσου Πίτσου, από το οποίο εσύ επέστρεψες πριν από λίγο διάστημα και μας έδωσες την πανέμορφη περιγραφή τού δικού σου ταξιδιού!Πάντα τέτοια εύχομαι και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα ταξίδια!