Είναι πραγματικά μεγάλη ικανοποίηση να βρίσκει κάποιος τη συλλογή πληροφοριών που έχω κάνει χρήσιμη. Μου έδωσε μεγάλη χαρά η παρατήρησή σου. Σε ευχαριστώ.Πριν λίγο διάβαζα αυτά που έχεις γράψει στοΤravelpedia για το Παρίσι και αν και το εχω επισκεφθεί στο παρελθόν χαίρομαι πολύ που σχεδιάζω να ξαναπάω το καλοκαίρι γιατί βρήκα πράγματα που δεν ήξερα και είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα.
Χμμ...Λαικές Δημοκρατίες και Λαϊκές Βασιλείες και φεουδαρχικοί κομμουνισμοί, είναι κομμάτι μπερδεμμένα τα πράγματα εκεί πέρα. Προς το παρόν πρώτος σταθμός του ταξιδιού μου το Βασίλειο της Καμπότζης του Βασιλοπάτορος Norodom Sihanouk και του Βασιλέως υιού Norodom Sihamoni. Ο βασιλοπάτορας Sihanouk αποτελεί εντελώς cult φιγούρα. Δυστυχώς αυτή η μορφή εβασίλεψε πολύ μακριά από τη Δύση για να έχει την αναγνώριση και τους θαυμαστές που της αξίζουν.Συντρόφισσα και συναγωνίστρια καλό ταξίδι στις Λαικές Δημοκρατίες που θα επισκεφτείς...
Μην ξεχάσεις τις κοτσίδες από σκόρδα που θα φοράς για το μάτι να τις ξεματιάσεις με αγουρέλαιο γιατί αν το μάτι είναι από σμικτομάτι το ελαιόλαδο δεν πιάνει μία... Η αγαπημένη φίλη FAMEK έχει δίκιο, κατά τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να φτύνεις τον κόρφο σου γιατί είναι κακός ο κόσμος στις μέρες μας... μπορεί να σε γλωσοφάνε... μην το λες σε κανέναν...
Γειά σας από Doha! Λοιπόν προς μεγάλη μου έκπληξη λειτουργεί αυτό το μαραφέτι! Και δεν το έπιανε το μάτι μου! Είχαμε μια χαρά πτήση, ευγενέστατες οι αεροσυνοδοί και ομορφούλες ασιάτισσες (που είσαι Traveller!) το φαί καλο και το αεροδρόμιο σε καλύτερη κατάσταση από την άνοιξη του 2006, που έιχα ξαναπεράσει από εδώ. Έχουμε αναμονή ακόμη δύο ωρών για την πτήση μας προς Bangkok. Τα λέμε ξανά.