• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ένας ακόμη μέλος στην παρέα σας...

zwgrafos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το γύρο του κόσμου..
Ταξίδι-Όνειρο
Μπορα μπορα
Θα ήθελα να χαιρετίσω το forum και τους φίλους συνταξιδιώτες.

Γιατί αν ίδια η ζωή δεν είναι ένα ταξίδι τότε τι άλλο είναι?

«Δεν έκανα ταξίδια μακρινά ταξίδεψε η καρδιά κι αυτό μου φτάνει…», λέει ένα στίχος….
Όμως μοναχά αυτό δεν φτάνει… θα πρόσθετα εγώ.
Κιαν διάολε δεν με ταλαιπωρούσε το σύνδρομο της πετοφοβίας σίγουρα θα μπορούσα πολλά να γράψω…

Για την ώρα όμως απολαμβάνω τα υπέροχα μέρη του κόσμου απτό χαζοκούτι και την ψηφιακή εφαρμογή της Google earth… Νησιά Κουκ, Γαλλική Πολυνησία , Σεϋχέλλες, Μαλδίβες και άλλους μικρούς επίγειους παραδείσους….

Έτσι προσαρμόζομαι στην περιήγηση της «μικρή» Ελλάδας με τους πανέμορφους τόπους που «φυτρώνει φλισκούνι κι άγρια μέντα» που Θα λέγε και ο ποιητής…

Περιμένω να ταξιδέψουμε όλοι μαζί απ αυτή τη δικτυακή πύλη με πολλές ανταποκρίσεις….

Συγχαρητήρια σε όλους .:)

MarilenaAth

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...
Καλοσώρισες!!! Ευχομαι να έχεις καλά ταξίδια νοερά και μη.....
Νομίζω αξίζει τον κόπο να ξεπεράσεις την πετοφοβία και να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο!!!....
Το μόνο σίγουρο είναι οτι εδώ η παρέα θα σε ταξιδέψει ετσι και αλλιως.....

varioAthens

Member
Καλωσόρισες zwgrafos!!! :)
Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα: Αμ δεν μου φτάνει να ταξιδεύει η καρδιά!
Ωστόσο, μεταξύ των ταξιδίων μας μια καλή παρηγοριά είναι οι ταξιδιωτικές ιστορίες του travelstories!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες!εύχομαι καλά ταξίδια αλλά για να επιτευχθεί αυτό πρέπει πρώτα να ευχηθώ καλή ...θεραπεία -απαλλαγή από την πετοφοβία σου για την οποία έχουν κι έχουν γραφτεί εδώ στο φόρουμ πληροφορίες...αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρείς υλικό και πληροφορίες...
(αν θέλεις βέβαια πραγματικά να απαλλαγείς απ΄'αυτήν:roll:).
καλά ταξίδια όπως και νάχει και με κάθε μεταφορικό μέσον:)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες στην παρεα μας. Καλο το φλισκουνι κι αγρια μεντα , αλλα - μια που εχεις εξωτικα γουστα :lol: - οι κοκοφοινικες και οι μπανανοφυτειες εχουν τη δικη τους χαρη και δυστυχως το χαζοκουτι δεν μεταφερει ουτε στο μισο την πραγματικοτητα!
Ευχομαι συντομα να ξεπερασεις καθε φοβο και να δεις απο κοντα τις ομορφιες του κοσμου.
:welcome2:

Zeta

Member
Καλώς ήρθες και σίγουρα, διαβάζοντας ιστορίες εδώ μεσα, σίγουρα η επιθυμία του να ταξιδέψεις κι εσύ θα είναι τοσο μεγάλη, που ξεπεράσεις κάθε φόβο....

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Καλώς τον καλλιτέχνη!!!:clap:
Με συγχωρείς, αλλά θα σου το πω: μαλλί ράστα και πετοφοβία δε συνάδουν, δεν πάνε, δεν ταιριάζουν, ρε παιδί μου...εσύ θα έπρεπε να λιάζεσαι στις παραλίες της Τζαμάικα, όχι να είσαι μπροστά στο χαζοκούτι! Δεν πειράζει, όμως...Εδώ κάνουμε όλοι μαζί ομαδική ψυχοθεραπεία! Να δεις που σε λίγο καιρό ούτε που θα σκέφτεσαι το αεροπλάνο! Καλά και μακρινά ταξίδια σου εύχομαι!:clap:

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Φοβιες? τι ειναι αυτα! εδω θα τα ξεπερασεις ολα!
Καλα ταξιδια!!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι ναι ναι! Καλα σου ταξιδια, Ζωγραφε! Και μην το βαζεις κατω!

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Για απελπισμενους πετοφοβικους κανετε google *the man on the seat 61*δεν μπορω να αντιγραψω το λινκ αλλα ειναι ευκολο να βρεθει.
Βοηθαει πολυ,εχει καθε ειδους πληροφορια.
Το αεροπλανο ειναι ενας τροπος να ταξιδευεις αλλα οχι ο μονος τροπος.
Καλα ταξιδια,οπως και ναχει.

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Καλώς ήρθες λοιπόν και μην ξεχνάς, πως το αεροπλάνο δεν είναι το μόνο μεταφόρικο μέσο...τόσοι και τόσοι κάνανε τον γύρο του κόσμου και χωρίς αεροπλάνο, αρκει να υπάρχει διάθεση και χρόνος...
παρεμπιπτόντως έριξα μία ματιά στο site σου...πολύ αξιόλογη η δουλειά σου...

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
καλως ηρθες....καλα ταξιδια να εχεις και μεχρι να αλλαξεις αποψη για τις πτησεις υπαρχουν και υπεροχοι προορισμοι εδω γυρω μας οπως τουρκια, βαλκανια,ιταλια για αρχη....Καλη διαθεση να υπαρχει! Αλλωστε ενας καλλιτεχνης χρειαζεται νεες εικονες που και που.....!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom