Nikos86
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στον χρονο!
Μήτση εσύ; Πόσες καμαριερες είχες ρε;Επειδή το έγραψα ως πραγματική ευγνωμοσύνη σε όσους συνειδητά επιλέγουν να συνταξιοδοτηθούν ως υπάλληλοι προσπαθώντας συνεχώς να βελτιώνονται και να βελτιώνουν και τις επιχειρήσεις που δουλεύουν. Όσοι αγαπούν τη στασιμότητα ή/και τον ξυσαρχιδισμο λογικό να παρεξηγηθουν.
Όσο αφορά τις καμαριέρες μπορείς να τις βρεις σε οποιαδήποτε κατηγορία όπως κάθε άλλο επάγγελμα. Όσο και να σου φαίνεται περίεργο είχα καμαριέρα που σήμερα είναι δικηγόρος, άλλη καθηγήτρια αγγλικών. Καμαριέρα που πλέον έχει συνεργείο καθαρισμού ή άλλη που έχει πλυντήρια. Καμαριέρες που παλεύουν να μπουν στο δημόσιο και κάποιες που τα κατάφεραν και μπήκαν. Είτε ως καθαρίστριες, είτε σε άλλες θέσεις. Καμαριέρες που συνταξιοδοτήθηκαν ως καμαριέρες αλλά από τη θέση υπεύθυνης οροφοκομιας και μία έγινε ρεσεψιονίστ. Καμαριέρες που έφυγαν και στεναχωρήθηκα πολύ που σταμάτησαν να δουλεύουν μαζί μου (αλλά έπρεπε να φύγουν) και άλλες που πήραν μεγάλους μισθούς και μπόνους γιατί τα άξιζαν. Και πολλές, πάρα πολλές που δεν άντεχαν και σταμάτησαν και είτε είναι άνεργες, είτε βρήκαν άλλες δουλειές. Και μεταξύ μας κι εγώ θα σταματούσα. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη δουλειά και από τις πλέον απαραίτητες.
Δεν θα ειρωνευομουν ποτέ υπάλληλο που δουλεύει σκληρά. Όποιος θέλει να βρει δράκους ας ψάξει αλλού. Όχι στο δικό μου παραμύθι.