paefstra
Member
Ε, ας δωσει παραπανω μισθους και ασφαλεια ο ιδιωτικος τομεας, να μην τα ψαχνουν στο Δημοσιο. Καλα κανουν και δεν θελουν τις γαλερες.
Δεν εχω γνωρισει ουτε ενα, μα ουτε ενα νεο ατομο να τα ψαχνει ολα αυτα. Δεν ειμαι ανθρωπος που γενικευει βασιζομενος στον δικο του μονο περιγυρο αλλα τοσες γνωριμιες, τοσες συναναστροφες κ ανταλλαγες εμπειριων με ατομα 25-35 χρονων, δεν εχω διαπιστωσει ουτε μια τετοια περιπτωση.δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.
και διαιωνίζετε. και δεν αλλάζει.
και κανείς δεν τολμάει να το διαλύσει.
το δημόσιο πάνω από όλα.
προσφέρει καλύτερους μισθούς περισσότερα δικαιώματα και σιγουριά.
δημιουργούν καθεστώς και κλίκα όπου μπουν.
οι δημόσιοι αντιμετωπίζονται καλύτερα από τράπεζες, έχουν περισσότερα η μάλλον εφαρμόζουν όλα τα δικαιώματα που παρέχονται από το κράτος.
και οι πολιτικοί προσπαθούν να τους έχουν με το μέρος τους γιατί σε αντίθετη περίπτωση το κόστος θα είναι μεγάλο.
η νέα γενιά θέλει απελπιστικά να βολευτεί στο δημόσιο μόλις δει τις συνθήκες εργασίας και το μισθολόγιο στον ιδιωτικό τομέα.
επίσης οι γονείς παροτρύνουν τα παιδιά να πάει στην αστυνομία στον στρατό στις τράπεζες σε ότι μπορεί τέλος πάντων για βόλεμα.
Ισως γιατι ξερεις οτι εδω και παρα πολλα χρονια η εργασια σε τραπεζα δεν ειναι δουλεια στο Δημοσιο και οι τραπεζες ειναι ιδιωτικες?Δεν εχω γνωρισει ουτε ενα, μα ουτε ενα νεο ατομο να τα ψαχνει ολα αυτα. Δεν ειμαι ανθρωπος που γενικευει βασιζομενος στον δικο του μονο περιγυρο αλλα τοσες γνωριμιες, τοσες συναναστροφες κ ανταλλαγες εμπειριων με ατομα 25-35 χρονων, δεν εχω διαπιστωσει ουτε μια τετοια περιπτωση.
Ξερω μεχρι κ νεο ατομο που ηταν στο Δημοσιο κ δεν την παλευε κ παραιτηθηκε μονιμα.Ισως γιατι ξερεις οτι εδω και παρα πολλα χρονια η εργασια σε τραπεζα δεν ειναι δουλεια στο Δημοσιο και οι τραπεζες ειναι ιδιωτικες?
Και οι λιγο μεγαλυτεροι θελουν να ειναι ιδιωτες που τρωνε δημοσιο χρημα.Ξερω μεχρι κ νεο ατομο που ηταν στο Δημοσιο κ δεν την παλευε κ παραιτηθηκε μονιμα.
Επειδη ρωτηθηκε πιο πανω, οι νεοι ανθρωποι ψαχνουν ενα περιβαλλον που να ειναι καλο, με σεβασμο, χωρις μισογυνισμο και σεξισμο, που ενθαρρυνει την εξελιξη, που δεν ειναι αρρωστημενο σε πολλαπλα επιπεδα, που δινει καλο μισθο ωστε να ζησεις καποιες εμπειριες στη ζωη σου, οπου δεν πρεπει να συναναστρεφεσαι με διεστραμμενους σαδιστες, που τηρει το νομιμο ωραριο, που δεν καπελωνει, δεν δεν δεν δεν. Για αυτο παρα πολλοι την κανουν για εξω. Σχεδον ολοι μου οι φιλοι εχουν φυγει. Κυριως Βελγιο, ΗΒ, Ολλανδια, Γερμανια, Δανια.
Κάνε ένα πείραμα και βάλε παράδειγμα μία αγγελία για "βοηθό αποθηκάριου" ή "διανομέα σε εταιρεία" (όχι delivery) και περίμενε να δεις πόσοι θα πάρουν τηλέφωνο και ποιοι.Δεν εχω γνωρισει ουτε ενα, μα ουτε ενα νεο ατομο να τα ψαχνει ολα αυτα. Δεν ειμαι ανθρωπος που γενικευει βασιζομενος στον δικο του μονο περιγυρο αλλα τοσες γνωριμιες, τοσες συναναστροφες κ ανταλλαγες εμπειριων με ατομα 25-35 χρονων, δεν εχω διαπιστωσει ουτε μια τετοια περιπτωση.
Edit: μια διορθωση, εχω συναναστραφει με μονο ενα τετοιο ατομο αλλα μονο ενα μεσα σε εκατονταδες ειναι ελαχιστο.
Αυτό είναι παράδειγμα ιδιωτικού τομέα;....Κάνουν προσλήψεις οι τράπεζες ακόμα;;;Ισως γιατι ξερεις οτι εδω και παρα πολλα χρονια η εργασια σε τραπεζα δεν ειναι δουλεια στο Δημοσιο και οι τραπεζες ειναι ιδιωτικες?
Το ανεφερα για τον συμφορουμιτη που ειπε οτι Δημοσιο ειναι και οι τραπεζες και τα Σωματεια ως κλικες.Κάνε ένα πείραμα και βάλε παράδειγμα μία αγγελία για "βοηθό αποθηκάριου" ή "διανομέα σε εταιρεία" (όχι delivery) και περίμενε να δεις πόσοι θα πάρουν τηλέφωνο και ποιοι.
Αυτό είναι παράδειγμα ιδιωτικού τομέα;....Κάνουν προσλήψεις οι τράπεζες ακόμα;;;
Δεν το καταλαβα, αν θελεις να το αναλυσεις λιγο παραπανωΚάνε ένα πείραμα και βάλε παράδειγμα μία αγγελία για "βοηθό αποθηκάριου" ή "διανομέα σε εταιρεία" (όχι delivery) και περίμενε να δεις πόσοι θα πάρουν τηλέφωνο και ποιοι.
Ακουσε LEXΠάντως καθώς απέχω πολύ από τη ''νέα γενιά'' θα ήταν ενδιαφέρον να μάθω κάτι για τα θέλω της,....
Μα έτσι λειτουργούν οι τράπεζες!Το ανεφερα για τον συμφορουμιτη που ειπε οτι Δημοσιο ειναι και οι τραπεζες και τα Σωματεια ως κλικες.
Τι δεν κατάλαβες; Δεν θα κάνει "παρέλαση" η νέα γενιά για συνέντευξη ούτε καν με καλό "τυράκι" (μισθό). Σου το έθεσα ως παράδειγμα για τη νέα γενιά που "πιστεύεις" οτι είναι διατεθειμένη να δουλέψει. Γιατί εκεί έξω υπάρχουν και δουλειές, κάπως πιο "απαιτητικές", που κάποιος πρέπει να τις κάνει.....ακόμα.Δεν το καταλαβα, αν θελεις να το αναλυσεις λιγο παραπανω
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω καθολου μα καθολου το point σου, ισως φταιει η κουραση, θα το ξαναδιαβασω το πρωι.Μα έτσι λειτουργούν οι τράπεζες!
Τι δεν κατάλαβες; Δεν θα κάνει "παρέλαση" η νέα γενιά για συνέντευξη ούτε καν με καλό "τυράκι" (μισθό). Σου το έθεσα ως παράδειγμα για τη νέα γενιά που "πιστεύεις" οτι είναι διατεθειμένη να δουλέψει. Γιατί εκεί έξω υπάρχουν και δουλειές, κάπως πιο "απαιτητικές", που κάποιος πρέπει να τις κάνει.....ακόμα.
Κι εγω δεν το πιανω. Οι τραπεζες δεν λειτουργουν ως Δημοσιο, δεν υπαρχουν οργανικες θεσεις, δεν εχουν μισθολογιο Δημοσιου, δεν διοικουνται με ΦΕΚ.Μα έτσι λειτουργούν οι τράπεζες!