• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έλεγχοι στα λεωφορεία για Πόλη

Vradinos

New Member
Γεια σας παιδιά και απο μένα...

Θα 'θελα να ρωτήσω τη γνωμη σας και την εμπειρια σας απο τα ταξιδια με λεωφορειο για Κωνσταντινουπολη απο Θεσσαλονικη.

Ειμαι ανυποταχτος εξωτερικου, δεν εχω παει στο στρατο δηλαδη, και μου επιτρεπεται να βρισκομαι εντος της Ελλαδας 40 μερες. Για προσωπικους λογους ομως εκατσα δυο μηνες. Πρεπει να παω στη Κωνσταντινουπολη με λεωφορειο αλλα σκεφτομαι το ποσο ασφαλες ειναι να περασω τα συνορα μιας και δεν εχω παει ποτε με λεωφορειο και δεν ξερω τι ειδους ελεγχοι γινονται...

Θα μπορουσα να φυγω απο Σοφια αλλα ειναι μεγαλυτερη ταλαιπωρια και πιο πολυεξοδο να παω Βουλγαρια και να παω Τουρκια απο εκει...

Καλησπερα!

skoumpi

Member
Επειδή δεν έχω ιδέα θα ήθελα να ρωτήσω :
Ποιος μπορεί να σε ψάχνει η αστυνομία ή η στρατονομία ή και κάποιος άλλος; Υπάρχει περίπτωση τα στοιχεία σου να είναι στα σύνορα της χώρας και να ελέγχονται;
Δηλαδή ξέρουν οτι είσαι εδώ 2 μήνες (την ημερομηνία που μπήκες και οτι δεν έχεις φύγει ακόμη) και σε ψάχνουν; Ή δεν σε ψάχνει κανένας;
* Ξέρω έθεσα περισσότερες ερωτήσεις απο τις δικές χι χι!! Αλλά είχα απορία!

koyrsaros

Member
Επόμενο Ταξίδι
AUSTRALIA
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ(soon)
πιστευω οτι κατα τον ''τυπικο'' ελεγχο στα συνορα απο τους ελληνες αστυνομικους θα εχεις προβλημα. εκει μπορουν να σε συλλάβουν για ανυποταξια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom