• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έκθεση του Ιζάμου Νογκούτσι στο Ίδρυμα Γουλανδρή στην Ανδρο

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
@Pandora: Α, αν περιμένουμε απο διατροφές.....η δική μου ξεκίνησε το 1912 κι ακόμα τραβάει...........:haha:

@dim kyr: το Σ/Κ θα έχει απαξάπαντος ψηλοτάβανα δωμάτια, κρύα μπυρόνια, νόστιμους ψαρομεζέδες, απλωτές παραλιάρες, ανεπανάληπτη θέα, γέλιο μέχρι δακρύων και μπόλικη τέχνη (μην ξεχνιόμαστε!)
Οι ημερομηνίες θα μελετηθούν και θα ακολουθήσει ψηφοφορία!

υ.γ. Ξέχασα! Και άπλα χωρίς περιορισμους, για να ξεχαρμανιάζουν οι καπνιστές της παρέας!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
@Pandora: Α, αν περιμένουμε απο διατροφές.....η δική μου ξεκίνησε το 1912 κι ακόμα τραβάει...........:haha:

@dim kyr: το Σ/Κ θα έχει απαξάπαντος ψηλοτάβανα δωμάτια, κρύα μπυρόνια, νόστιμους ψαρομεζέδες, απλωτές παραλιάρες, ανεπανάληπτη θέα, γέλιο μέχρι δακρύων και μπόλικη τέχνη (μην ξεχνιόμαστε!)
Οι ημερομηνίες θα μελετηθούν και θα ακολουθήσει ψηφοφορία!
Συμφωνώ και επαυξάνω:clap::clap::clap::clap: τώρα αν δεν προλάβουμε να δούμε την τέχνη, δεν πειράζει, ούτως ή άλλως λειτουργεί ως φερετζές (πρόφαση διασκέδασης)....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και γω η καημενουλα μπηκα με χαρα να διαβασω το θεματακι αυτο για την εκθεση ...αντε λεω συναντηση ειναι δεν την παταω αυτη τη φορα .....και μετα βλεπω οτι ειναι στην Ανδρο ...μπου χου χου χου χουυυυυυ

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Και γω η καημενουλα μπηκα με χαρα να διαβασω το θεματακι αυτο για την εκθεση ...αντε λεω συναντηση ειναι δεν την παταω αυτη τη φορα .....και μετα βλεπω οτι ειναι στην Ανδρο ...μπου χου χου χου χουυυυυυ
:roll: γιατί βρε Κλεοπάτρα, δίπλα είναι η Άνδρος...2 τσιγάρα δρόμος...:D

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Συμφωνώ και επαυξάνω:clap::clap::clap::clap: τώρα αν δεν προλάβουμε να δούμε την τέχνη, δεν πειράζει, ούτως ή άλλως λειτουργεί ως φερετζές (πρόφαση διασκέδασης)....
Ααα...δεν θα το απομυθοποιήσουμε...για την τέχνη πάμε, όλα κι όλα...:bleh: ε, αν κάτσει και κραιπάλη...:bleh::bleh: ακόμα καλύτερα...:clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αδυνατον παιδακια . Μετα το Πασχα πηγα Ρωμη με φιλες ,μεθαυριο πεταω Κολωνια για 3 μερες σε φιλη ...τι να σου κανει και ο αντρας μου.Θα με κρεμασει και θα εχει και δικιο.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Γιατί δεν τονε φέρνεις και αυτόν; Θα του δωσουμε και κουβαδάκια να πάει στη θάλασσα και εμεις....

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αδυνατον παιδακια . Μετα το Πασχα πηγα Ρωμη με φιλες ,μεθαυριο πεταω Κολωνια για 3 μερες σε φιλη ...τι να σου κανει και ο αντρας μου.Θα με κρεμασει και θα εχει και δικιο.
Ρώμη, Κολωνία ακούω και μετά μου κλαίς για την Άνδρο; λίγος σεβασμός κορίτσι μου

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ααα...δεν θα το απομυθοποιήσουμε...για την τέχνη πάμε, όλα κι όλα...:bleh: ε, αν κάτσει και κραιπάλη...:bleh::bleh: ακόμα καλύτερα...:clap:
Δεν νομίζω η αλήθεια να προκύψει κραιπάλη, από ότι κατάλαβα όλες πάμε για την τέχνη. Εγω προσωπικά κυκλοφορώ με έργα Μοντιλιάνι (μινιατούρες μην δίνω στόχο) πάντα μέσα στην τσάντα μου και βιβλία Αλμπέρ Καμί στο χέρι.. ειδικά όταν βρεθώ σε νησιά καλοκαίρι, αλλά όπως λες αν, θα το πολεμήσουμε...:bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Εγω προσωπικά κυκλοφορώ με έργα Μοντιλιάνι (μινιατούρες μην δίνω στόχο) πάντα μέσα στην τσάντα μου ...:bleh:

Ναι ε;; δεν ήξερα ότι υπάρχει μπύρα που βγαίνει σε συλλεκτικές μινιατούρες, ποια μάρκα;:bleh:

Last edited by a moderator:

Bahari

Member
Σωστήηηηηηηηηη!!! :clap: Βλέπω μπήκες στο νόημα :bleh: Διάβαζε κάθε μέρα τα της τέχνης και όλο και καμιά συνάντηση θα πετύχεις, σου μιλάω από πείρα :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα