• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Άσκηση θάρρους: επιλογή χώρας για 2ετή εργασία

Άσκηση θάρρους: επιλογή πόλης για 2ετή εργασία

• Total voters
    38
  • Poll closed .

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Καταλαβα τελικα, πολιτικος μηχανικός!Ζήτω το Πολυτεχνείο!
Εντάξει δεν ειναι τοσο το πως λανσαρεις τον εαυτο σου ή το να δημιουργήσεις στην εταιρεια την αναγκη να σε παρει...είναι κ το αν ζητείται η ειδικοτητα σου!Μπορει να σπουδασα μπαλαρινα αλλα να εχει μονο μια θεση σε ολη τη γη, ε και παλι εχω ελπιδα αν ειναι αξιοκρατικη η επιλογη αλλα αν η θεση αυτη ειναι στην Ελλαδα π.χ.δεν θα είναι αξιοκρατική η επιλογη!Θα πρεπει να ανοιξω ποδια κ οχι για σπαγκατο! :)

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Ώστε το Λονδίνο σε κέρδισε τελικά!
Καλά να τα πας κι εύχομαι σε δύο χρόνια να είναι και η Αθήνα δελεαστική.

Kalliopi2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βόρεια Ιταλίαααααα
Ταξίδι-Όνειρο
Salar De Uyuni, Βολιβία
1. Άν δε θέλει να χαλάσει τη σχέση του και έμενε Αθήνα θα του έλεγα να μείνει εκεί. Ειδικά αν δεν πληρώνει ενοίκιο ή στεγαστικό

2.Τώρα αν ήταν να επιλέξω ένα μέρος αποκλειστικά για την κοντινή περιοχή-εκδρομές κλπ θα διάλεγα τη Βενετία κ ας έχει υψηλό κόστος ζωής, γιατί την επισκέφτηκα περσι και με μαγεψε...επίσης μου άρεσε και η Βερόνα και γενικά η Βόρεια Ιταλία μου αρέσει τρομερά, μεγαλοπόλεις όπως Λονδίνο - Κων/λη - Βαγδάτη κλπ δε με ελκύουν. Αλλά θα συνεκτιμούσα τη δυνατότητα να μπορεί οικονομικά να έρχεται το έτερον ήμισυ ή οι φίλοι.

3. Αν σκεφτόμουν μόνο τα χρήματα (ως άνδρας και μόνο) θα πήγαινα στην Καμπούλ. Με ρίσκο βέβαια αλλά θα έβγαζα εκεί σε 1 μήνα όσα εδώ σε 1 χρόνο!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα