Vasileti
Member
40000 λίρες; εννοείς τον χρόνο ή είναι περίσσιο το μηδενικό;
Αν μιλάμε για 4000 το μήνα θα σου πω εξαρτάτε. Το Λονδίνο γενικά δεν πληρώνει τους μηχανικούς (αν κατάλαβα εκεί κινείσαι) όσο πχ η Γερμανία. Τους finance όμως τους χρυσώνει. Graduate καθαρίζουν κανά 3.000 το μήνα, όχι 45άρηδες
(μας είπες τι επέλεξε και το έχασα;! )
40 χιιάδες λίρες το χρόνο μου είπε ότι παίρνει ένας ψιλογνωστός μου οικονομολόγος που τον κόβω γύρω στα 45. Ενας άλλος πιτσιρικάς γείτονας, και αυτόν δεν τον ήξερα και καλά, είχε τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχ, πήγε σε κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και τώρα είναι λονδίνο επίσης, στις γιορτές μου είπε ότι βγάζει κάτι απίστευτα χρήματα, τι να σου πω. Ακούω πολλές παλαβομάρες και στο ψιλικαντζίδικο που πάω για τσιγάρα..Εμπιστεύομαι μόνο αριθμούς πάνω σε συμβάσεις αν δώ
Η Γερμανία ζητάει συνέχεια, βλέπω σε αγγελίες, αλλά οπωσδήποτε με γερμανικά. Δεν ξέρω πώς αμοίβουν εκεί.
Εγώ είμαι μηχανικός αλλά σε άλλη κατηγορία, των 20 χρόνων εμπειρίας και μεγάλης εξειδίκευσης σε κάποιο τομέα. Ψάχνομαι με εμιράτα για να πω την αλήθεια αλλά αν έχεις βρετανικές άκρες δέχομαι τις πληροφορίες