firefox1984
New Member
Για τους ενδιαφερόμενους που θα κατέβουν με αμάξι στον Άραξο επικοινώνησα(με το αεροδρόμιο) και μου είπαν οτι υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα αυτοκίνητα,φυλασσόμενος και χωρίς πληρωμή.
Δηλαδή οι φαντάροι θα φυλάνε τώρα και τα αυτοκίνητα των επιβατών της Ryanair πέρα απ' τις εγκαταστάσεις, τα καύσιμα, τα πυρομαχικά και τα αεροσκάφη? Αυτή η χώρα πάει απ' το κακό στο χειρότερο...
Δεν είναι λίγο ριψοκίνδυνο, είναι πάρα πόλύ. Πρέπει να είσαι τουλάχιστον μια ώρα εκεί, αλλιώς δεν επιβιβάζεσαι! Οπώς έχει αναφερθεί πιο πριν, το καλύτερο είναι να πας Κ. Αχαϊά με την ησυχία σου (έχει κάθε ώρα λεωφορείο) και από κει ταξάκι.
δε το συνιστω!! περναει(το λεοφωρειο) μεσα απο ολα τα χωρια της παλιας εθνικης οδου...σκοτωμα κατα τη γνωμη μου.Κι ένα tip ακόμη, για όποιον ταξιδεύει από /ή επιστρέφει αυθημερόν Αθήνα: ο προαστιακός ως το Κιάτο ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να μπλέξεις σε μποτιλιάρισμα κατά την έξοδο ή είσοδο στην Αθήνα. Μετά συνεχίζεις με λεωφορείο του ΟΣΕ που σε περιμένει εκεί. Συνολικός χρόνος ταξιδιού 2ώρες κ 50 λεπτά.
οχι, δε συμβαινει αυτο.το πολιτικο χωριζεται απο το στρατιωτικο με τον καθετο διαδρομο που οδηγει στην 336 μοιρα.κανενα οργανο φρουρησης σε ειρηνικη περιοδο δεν αναλισκεται στη προστασια των εγκαταστασεων του πολιτικου αεροδρομιου.Δηλαδή οι φαντάροι θα φυλάνε τώρα και τα αυτοκίνητα των επιβατών της Ryanair πέρα απ' τις εγκαταστάσεις, τα καύσιμα, τα πυρομαχικά και τα αεροσκάφη? Αυτή η χώρα πάει απ' το κακό στο χειρότερο...
Για τους ενδιαφερόμενους που θα κατέβουν με αμάξι στον Άραξο επικοινώνησα(με το αεροδρόμιο) και μου είπαν οτι υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα αυτοκίνητα,φυλασσόμενος και χωρίς πληρωμή.
Τότε από ποιους είναι φυλασσόμενο το πάρκιν του πολιτικού αεροδρομίου που βρίσκεται εντός του στρατιωτικού? Από ιδιωτική σεκιούριτι?οχι, δε συμβαινει αυτο.το πολιτικο χωριζεται απο το στρατιωτικο με τον καθετο διαδρομο που οδηγει στην 336 μοιρα.κανενα οργανο φρουρησης σε ειρηνικη περιοδο δεν αναλισκεται στη προστασια των εγκαταστασεων του πολιτικου αεροδρομιου.
ισως εννοουν οτι υπαρχει σταθερη περιφραξη των εγκαταστασεων με το δημοσιο δρομο:roll:Τότε από ποιους είναι φυλασσόμενο το πάρκιν του πολιτικού αεροδρομίου? Από ιδιωτική σεκιούριτι?
Αυτό δεν το ήξερα. Όμως ο ΟΣΕ αναφέρει ας πούμε ώρα αναχώρησης 06.02 και άφιξης 08.50 για λεωφορείο εξπρές που δε σταματά σε χωριά (δες http://www.trainose.gr/sites/default/files/news/uploads/antapokriseis_lewforeiwn.pdf) Για μεσημεριανή πτήση, δεν είναι κι άσχημα. Το ΚΤΕΛ ξεπερνάει το τρίωρο, ειδικά αν πέσει το λεωφορείο σε μποτιλιάρισμα στην έξοδο από Αθήνα. Εκτός... αν ο ΟΣΕ είναι αναξιόπιστος (καμία έκπληξη).δε το συνιστω!! περναει(το λεοφωρειο) μεσα απο ολα τα χωρια της παλιας εθνικης οδου...σκοτωμα κατα τη γνωμη μου.
Αν αυτό ισχύει, είναι πολύ καλό! Αλλά επίσης καλό θα ηταν αν μπορούσε κάποιος να το επιβεβαιώσει. Φαντάσου να πας εκεί μα το τουτου σου, και μετά να μην έχεις τι να το κάνεις !!! (Για χειραποσκευή περνάει άραγε?)Για τους ενδιαφερόμενους που θα κατέβουν με αμάξι στον Άραξο επικοινώνησα(με το αεροδρόμιο) και μου είπαν οτι υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα αυτοκίνητα,φυλασσόμενος και χωρίς πληρωμή.