happiness
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...τελικά δεν άργησε :)
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Κούβα
Φίλε xristoforos, χωρίς να θέλω να υποβιβάσω την ταλαιπωρία σου και την αγανάκτησή σου, θέλω να βάλω μερικές παρατηρήσεις γιατί τα έχεις γράψει λίγο συνοπτικά τα πράγματαΚαλημέρα. Πήρα το ΚΤΕΛ πριν μια βδομάδα που πετουσα για Μιλάνο. Το δρομολόγιο ήταν στις 12. Στα γραφεία μου είπαν την ίδια μέρα ότι κάνει 45 λεπτά! Ο οδηγός ήταν επιεικως απαράδεκτος. Σταματούσε κάθε 2 λεπτά, έτρωγε, και πήρε και ένα ΄φιλό του μαζί για παρέα. Σαν να μην έφτανε αυτο, πήρε και λαθο δρόμο σε κάποιοα στιγμή... Μην τα πολυλογω, φθάσαμε 1.35 στην αρχή δεν μας δέχθηκαν στη πτήση, τελικά τα καταφέραμε....
"Σταματούσε κάθε 2 λεπτά": προφανώς υπερβάλεις. Εννοείς φαντάζομαι ότι σταματούσε πάρα πολύ συχνά. Αυτό όμως είναι αναμενόμενο σε υπεραστική γραμμή που συνδέει χωριά, όπως αυτή για Κ. Αχαϊα ή/και Άραξο. Σου είπαν στο ΚΤΕΛ ότι το δρομολόγιο ήταν απευθείας;
"πήρε και ένα ΄φιλό του μαζί για παρέα": είναι συνηθισμένο τα λεοφωρεία ΚΤΕΛ να μεταφέρουν άλλους οδηγούς ή ελεγκτές στα δρομολόγιά τους. Αυτοί οι άνθρωποι, συνήθως είναι και προσωπικά γνωστοί με τον οδηγό, οπότε κατά κανόνα τους βλέπεις να κάθονται στην μπροστινή θέση δίπλα στον οδηγό και να πιάνουν την κουβέντα. Μήπως ήταν τέτοιος ο επιβάτης στον οποίο αναφέρεσαι;
Για τα άλλα που λες δεν έχω να πω τίποτα. Ούτε για το φαϊ, ούτε για την "ενημέρωση" της διάρκειας του ταξιδιού. Πάντως, δεν ξέρω αν είσαι απο Πάτρα, αλλά αν είσαι θα έπρεπε να σε πονηρέψει το 45 λεπτά γιατί με το αμάξι μόνο, θέλεις 1 ώρα για Άραξο.