paefstra
Member
Ποιο δρομολόγιο;σημερα 1715 επιασε και απογειωθηκε στις 6 ακριβως...
Ποιο δρομολόγιο;σημερα 1715 επιασε και απογειωθηκε στις 6 ακριβως...
πολυ καλο!!Εχθές έφτασε δικό μου άτομο Άραξο και υπήρχε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πάτρας να περιμένει έξω από το αεροδρόμιο για Πάτρα. Ο οδηγός ενημέρωσε ότι το ΚΤΕΛ έχει λίστα με τις πτήσεις και μεταφέρει τους επιβάτες πριν και μετά τις πτήσεις. Κόστος μεταφοράς για κάθε διαδρομή 8 ευρώ. Επιτέλους!
Καλό θα ήταν αυτό να το καταγγείλεις στο ΚΤΕΛ, και να μην αρκεστείς σε μια απλή αναφορά στο φόρουμ. Γιατί οι άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι μας κάνουν και χάρη!Καλημέρα. Πήρα το ΚΤΕΛ πριν μια βδομάδα που πετουσα για Μιλάνο. Το δρομολόγιο ήταν στις 12. Στα γραφεία μου είπαν την ίδια μέρα ότι κάνει 45 λεπτά! Ο οδηγός ήταν επιεικως απαράδεκτος. Σταματούσε κάθε 2 λεπτά, έτρωγε, και πήρε και ένα ΄φιλό του μαζί για παρέα. Σαν να μην έφτανε αυτο, πήρε και λαθο δρόμο σε κάποιοα στιγμή... Μην τα πολυλογω, φθάσαμε 1.35 στην αρχή δεν μας δέχθηκαν στη πτήση, τελικά τα καταφέραμε....
Φίλε, είναι κρίμα που πέρασες τέτοια ταλαιπωρία, αλλά σου είχα απαντήσει στο προηγούμενο post σου ότι παίρνεις πολύ μεγάλο ρίσκο υπολογίζοντας μόνο μισή ώρα άφιξη πριν την πτήση. Δεν υπήρχε δρομολόγιο πριν τις 12, ώστε να φτάσεις με την άνεσή σου; Νομίζω ότι και από το Ελ. Βενιζέλος να πετάξεις, δεν ρισκάρεις να φτάσεις στο παρά πέντε, πόσο μάλιστα όταν είναι αναρτημένοι οι περιορισμοί της συγκεκριμένης εταιρείας για το πότε κλείνει το check in.Καλημέρα. Πήρα το ΚΤΕΛ πριν μια βδομάδα που πετουσα για Μιλάνο. Το δρομολόγιο ήταν στις 12. Στα γραφεία μου είπαν την ίδια μέρα ότι κάνει 45 λεπτά! Ο οδηγός ήταν επιεικως απαράδεκτος. Σταματούσε κάθε 2 λεπτά, έτρωγε, και πήρε και ένα ΄φιλό του μαζί για παρέα. Σαν να μην έφτανε αυτο, πήρε και λαθο δρόμο σε κάποιοα στιγμή... Μην τα πολυλογω, φθάσαμε 1.35 στην αρχή δεν μας δέχθηκαν στη πτήση, τελικά τα καταφέραμε....
Το parking του πολιτικού αεροδρομίου δεν έχει καμια σχέση με το στρατιωτικό αεροδρόμιο.Το μονο που μοιράζονται τα δυο αεροδρόμια είναι ο αεροδιάδρομος.Τότε από ποιους είναι φυλασσόμενο το πάρκιν του πολιτικού αεροδρομίου που βρίσκεται εντός του στρατιωτικού? Από ιδιωτική σεκιούριτι?