• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Άνοιγμα προς τους gay τουρίστες κάνει η Θεσσαλονίκη

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Την ίδια εξήγηση έχω δώσει κι εγώ στην κόρη μου και πιστέψτε με , δε θα με πείραζε καθόλου μα καθόλου να έρθει αύριο μεθαύριο και να μου πει "μαμά, είμαι λεσβία".
Πολύ περισσότερο θα με πείραζε να είναι καταπιεσμένη.
Ε ναι, εννοείται.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ασχέτως των υπολοίπων (περί στερεοτύπων), ο Μπιμπίλας έχει κάνει και απίθανα ταξίδια, από το Βόρειο Πόλο με έλκηθρα μέχρι κάτι παλαβά ασιατικά, σε εποχές που όποιος πήγαινε στην Κούβα ήταν η ελληνική εκδοχή του James Cook. Επειδή είμαστε σε ταξιδιωιτκό φόρουμ, δηλαδή...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να αναφέρουμε διάφορα παραδείγματα γκέυ διασήμων.
Προσωπικά δε μου λέει κάτι αυτό κι εκτός αυτού δεν αποδεικνυει και κάτι.
Ίσως στο μέλλον γίνει κάποια επιστημονική έρευνα που να παρουσιάζει τις ειδικές ικανότητες που αναπτύσουν οι γκέυ. Προς το παρόν, κι εφόσον δεν υπάρχει κάτι τέτοιο δεν υπάρχει λόγος να το θέτουμε έτσι.
Το ζήτημα, κατ'εμέ είναι να μάθει ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο να δέχεται το συνάνθρωπό του με τη διαφορετικότητά του και να σέβεται τα δικαιώματα του.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ε εντάξει. Αφού και ο Μπιμπίλας εμπίπτει τελικά στην κατηγορία εκλεπτυσμένος και ψαγμένος gay, τα παίρνω όλα πίσω και συμφωνώ, όλοι οι gay είναι εκλεπτυσμένοι και ψαγμένοι.

(φτωχέ μου Χ Γιώργο, βαρύ φορτίο στις πλάτες σου)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αφού και ο Μπιμπίλας εμπίπτει τελικά στην κατηγορία εκλεπτυσμένος και ψαγμένος gay, τα παίρνω όλα πίσω και συμφωνώ, όλοι οι gay είναι εκλεπτυσμένοι και ψαγμένοι.
Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι πρέπει να βγάλει κανείς αυτό το συμπέρασμα και σίγουρα δεν το έβγαλα κι εγώ. Απλά επειδή αναφέρθηκε το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου και είμαστε σε ταξιδιωτικό φόρουμ, το ανέφερα.

Κατά τ' άλλα, κι εγώ θα ήθελα να δω μια έρευνα για το οικονομικό, μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων ανάλογα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, θα είχε ενδιαφέρον. Πάντως για τον gay τουρισμό (που γι' αυτό μιλάμε υποτίθεται, όχι αορίστως για τους gay), η δική μου αίσθηση όσο έχω εργαστεί στον τουριστικό τομέα είναι πως οι ομοφυλόφιλοι (οι άνδρες, με γυναίκες δεν είχα ιδιαίτερες επαφές) και περισσότερα ξοδεύουν, και περισσότερες απαιτήσεις έχουν και "δυσκολότεροι" πελάτες είναι και γενικώς πολύ υψηλό μορφωτικό επίπεδο έχουν. Ίσως να είναι μόνο οι ταξιδιάρηδες ομοφυλόφιλοι, ίσως να είναι μόνο αυτοί που γνώρισα εγώ, δεν έχω καμία επιστημονική μέτρηση ούτε την ψευδαίσθηση ότι έχω επαφές με αντιπροσωπευτικά δείγματα... Όποιος έχει, ας δώσει καμιά πηγή, ενδιαφέρον θα έχει.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι πρέπει να βγάλει κανείς αυτό το συμπέρασμα και σίγουρα δεν το έβγαλα κι εγώ. Απλά επειδή αναφέρθηκε το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου και είμαστε σε ταξιδιωτικό φόρουμ, το ανέφερα.

Κατά τ' άλλα, κι εγώ θα ήθελα να δω μια έρευνα για το οικονομικό, μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων ανάλογα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, θα είχε ενδιαφέρον. Πάντως για τον gay τουρισμό (που γι' αυτό μιλάμε υποτίθεται, όχι αορίστως για τους gay), η δική μου αίσθηση όσο έχω εργαστεί στον τουριστικό τομέα είναι πως οι ομοφυλόφιλοι (οι άνδρες, με γυναίκες δεν είχα ιδιαίτερες επαφές) και περισσότερα ξοδεύουν, και περισσότερες απαιτήσεις έχουν και "δυσκολότεροι" πελάτες είναι και γενικώς πολύ υψηλό μορφωτικό επίπεδο έχουν. Ίσως να είναι μόνο οι ταξιδιάρηδες ομοφυλόφικοι, ίσως να είναι μόνο αυτοί που γνώρισα εγώ, δεν έχω καμία επιστημονική μέτρηση... Όποιος έχει, ας δώσει καμιά πηγή, ενδιαφέρον θα έχει.
Δεν το είπα για σένα Γιώργο, κι εσύ και ο traveladdict καλά κάνατε και δώσατε πληροφορίες για τον άνθρωπο (που τον εξέθεσα κιόλας αποτυπώνοντάς τον ως το "λειψό" κομμάτι της σύγκρισης). Απλώς εννοούσα ότι άλλο point ξεκίνησα να κάνω.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
η δική μου αίσθηση όσο έχω εργαστεί στον τουριστικό τομέα είναι πως οι ομοφυλόφιλοι (οι άνδρες, με γυναίκες δεν είχα ιδιαίτερες επαφές) και περισσότερα ξοδεύουν, και περισσότερες απαιτήσεις έχουν και "δυσκολότεροι" πελάτες είναι και γενικώς πολύ υψηλό μορφωτικό επίπεδο έχουν. Ίσως να είναι μόνο οι ταξιδιάρηδες ομοφυλόφιλοι, ίσως να είναι μόνο αυτοί που γνώρισα εγώ, δεν έχω καμία επιστημονική μέτρηση ούτε την ψευδαίσθηση ότι έχω επαφές με αντιπροσωπευτικά δείγματα... Όποιος έχει, ας δώσει καμιά πηγή, ενδιαφέρον θα έχει.

People currently in lesbian and gay relationships are better educated than similar heterosexual couples. Lesbians earn higher wages and have a greater labor ...
THE HARRIS SCHOOL - Research - Research Report

Και βρήκα και αυτό που αναφέρει ότι το 71% των ομοφυλόφιλων έχει τελειώσει ανώτατες σχολές.

Community Marketing, Inc. | CMI’s 60,000+ LGBT Consumer Panel

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
People currently in lesbian and gay relationships are better educated than similar heterosexual couples. Lesbians earn higher wages and have a greater labor ...
THE HARRIS SCHOOL - Research - Research Report

Και βρήκα και αυτό που αναφέρει ότι το 71% των ομοφυλόφιλων έχει τελειώσει ανώτατες σχολές.

Community Marketing, Inc. | CMI’s 60,000+ LGBT Consumer Panel
Επίτρεψέ μου όμως, το 71% των ομοφυλόφιλων που είναι outed και συνεπώς συμμετείχαν στην έρευνα έχει τελειώσει ανώτατες σχολές.

Μακάρι να ισχύει γενικώς, τους αξίζει κιόλας τους ανθρώπους με τόσα που τράβηξαν και τραβάνε.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ο Χ Γιωργος...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα